Week van de doorbraak

Donald Wijkniet Week van de Doorbraak

Donald Wijkniet is met zijn bedrijf LIMO Business gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen. Mensen in hun kracht krijgen door een gezonde leefstijl, goede gewoontes. Het werken vanuit je talenten en drijfveren is een absolute voorwaarde voor kracht. Echte kracht komt van binnen en is daardoor niet kopieerbaar. Deze kernkracht zorgt voor onderscheidend vermogen en aantrekkingskracht op klanten. Donald werkt samen met Jeroen Moolhuysen.

Never give up
Always give your best

WEEK VAN DE DOORBRAAK 

Durven veranderen, oude patronen doorbreken en belemmerende gewoonten afleren, hoe doe je dat? 

Dat werkt maar op één manier: Uit je comfortzone! Een week lang. 

Met je eigen team of een groep collega’s samen de uitdaging aangaan. Dat geeft verbinding en een gedeelde mindset. In deze week ga je samen zowel mentale als fysieke uitdagingen aan, waardoor ieders talenten en drijfveren zichtbaar worden. Wat je zult ervaren is dat je meer kan en dingen langer zult volhouden dan je zelf voor mogelijk hield. Je zult jezelf deze week tegenkomen en uitvinden. 

Voorbereiding: de week wordt vooraf gegaan door een workshop, waarin je wordt voorbereid op de week van de doorbraak en krijg je huiswerk mee. 

Week van de doorbraak agenda, maandag t/m vrijdag
05:15 Gezamenlijke start van de dag; op locatie die in overleg gekozen wordt
05:30 Pittige fysieke training: 3 x binnen en 2 x buiten
07:00 Gezond ontbijt: een week gezond en voedzaam eten, geen suikers
08:30 ’Gewone werkdag’
18:00 Gezonde maaltijd: een week gezond en voedzaam eten, geen alcohol
19:00 Workshop (tot ongeveer 21:00 uur) 

Uitzondering op donderdagavond met een extreme uitdaging: donderdagavond is er een avond en nachtvullend programma waarin plannen uitgewerkt worden, de adem wordt geoefend en creativiteit en muziek de aandacht krijgt. En dan……de volgende ochtend gewoon weer met elkaar door naar het werk! 

De workshops: als talenten en drijfveren zichtbaar worden, kun je als team een nieuw afdelingsplan willen maken. Hoe kunnen de krachten opnieuw gebundeld worden? Of je kunt een nieuw persoonlijk jaarplan maken.
De workshops worden opgebouwd met input van de deelnemers en de opdrachtgever. Waar ligt de behoefte en wat heeft aandacht nodig. We gaan er mee aan de slag!

Afsluiting: op vrijdagavond sluiten we feestelijk af, we vieren het dat je hebt volgehouden met een goede maaltijd en een drankje. 

Een week na de week van de doorbraak wordt een avond gepland voor een integratie workshop. Hierin helpen wij je alles wat je hebt geleerd en meegemaakt te integreren in je systeem, zodat dit blijvend is. 

Een week die je nooit zult vergeten. 

Locatie: in overleg te bepalen
Kosten: Offerte op maat