Workshop Fight sense

Donald Wijkniet Fight sense

Donald Wijkniet is met zijn bedrijf LIMO Business gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensen. Mensen in hun kracht krijgen door een gezonde leefstijl, goede gewoontes. Het werken vanuit je talenten en drijfveren is een absolute voorwaarde voor kracht. Echte kracht komt van binnen en is daardoor niet kopieerbaar. Deze kernkracht zorgt voor onderscheidend vermogen en aantrekkingskracht op klanten. Donald werkt samen met Jeroen Moolhuysen.

Never give up
Always give your best

FIGHT SENSE

Winnen doe je in je hoofd. In een echt gevecht is het zelden de sterkste die wint. Vaker is het diegene met een betere techniek, timing en precisie.
Dat geldt ook voor zaken doen, teams die doelen moeten behalen of voor het bereiken van persoonlijke doelstellingen. 

Mensen die fysiek worden uitgedaagd worden terug geworpen op hun primaire systeem: vechten, vluchten of bevriezen. Dit principe gebruiken wij in een workshop van twee of drie dagdelen waarin vechtsport het uitgangspunt is.
In een veilige omgeving begeleiden wij de deelnemers stap voor stap met leuke en spannende oefeningen naar het ‘sparren’ ofwel (met een tegenstander oefenen of trainen). Daarin laten mensen hun ‘oer’ instinct en hun ware aard zien.

  • Ben je primair een aanvaller of een verdediger?
  • Achtervolg je de ander of heb je meer ruimte nodig?
  • Wil je winnen of probeer je niet te verliezen? 

Deze eigenschappen zou je ook wel eens kunnen vertonen in je (primaire) communicatie.

Er is veel te leren tijdens deze leuke en uitdagende workshop. Fysieke inspanning met aandacht voor ontspanning en ademhaling. Een reflex werkt immers niet vanuit spanning.

Deze workshop is geschikt voor bijvoorbeeld een verkoop team, een management team of een afdeling. Teambuilding en verbetering van onderlinge communicatie door meer onderling begrip.

Locatie: in overleg te bepalen
Min. aantal deelnemers: 10, maximum aantal deelnemers: 20
Kosten: offerte op maat