Concreet aan het werk, vind een baan die bij je past

Hester GeerlingsRolien Blanken

Hester Geerlings werkte 12 jaar in het HR vakgebied en richtte vervolgens in 2007 LefAdvies op, een bureau waarin ontwikkeling van mens en organisatie centraal staat. Haar kracht ligt in het ontdekken, ontwikkelen en stimuleren van talent en vaardigheden bij individuen en organisaties. Dit doet zij op een open, laagdrempelige, kritische en mensgerichte manier. Met een creatieve inslag kijkt Hester naar een vraagstuk, waardoor verrassende inzichten ontstaan. 

Rolien Blanken heeft vanuit haar achtergrond als Arbeids- en organisatiepsycholoog en HR Manager Talent Unlimited opgericht. Zij richt zich hiermee op wat haar drijft binnen HR talentmanagement. Met talentmanagement richt zij zich expliciet op talenten en drijfveren van mensen en wil zij deze positieve kracht koppelen aan de ambities en doelstellingen van de organisatie. Zij werkt daarvoor o.a. met de TalentScan.

Workshop Concreet aan het werk, vind een baan die bij je past 

Deze workshop is een logisch vervolg op de workshop ‘Ontdek je drijfveren en talenten’.

Op basis van je eerder gemaakte persoonsprofiel ga je dromen, durven en doen. Dat vraagt om een actieplan en daar gaan we deze ochtend aan werken. Een concreet actieplan dat inzicht geeft aan wat je moet doen om daar te komen waar jij wilt.

Deze workshop kenmerkt zich door interactie, humor en veel leren van jezelf en anderen.

We werken met 2 trainers in een groep van maximaal 8 deelnemers of 1 trainer op maximaal 4 deelnemers.

Datum: op aanvraag
Duur: 4 uur
Locatie: bij Projob of nader te bepalen
Kosten: Projob leden €74,00 p.p. (niet Projob leden €99,00 p.p.)