Workshop Ontdek je drijfveren en talenten

Hester GeerlingsRolien Blanken

Hester Geerlings werkte 12 jaar in het HR vakgebied en richtte vervolgens in 2007 LefAdvies op, een bureau waarin ontwikkeling van mens en organisatie centraal staat. Haar kracht ligt in het ontdekken, ontwikkelen en stimuleren van talent en vaardigheden bij individuen en organisaties. Dit doet zij op een open, laagdrempelige, kritische en mensgerichte manier. Met een creatieve inslag kijkt Hester naar een vraagstuk, waardoor verrassende inzichten ontstaan. 

Rolien Blanken heeft vanuit haar achtergrond als Arbeids- en organisatiepsycholoog en HR Manager Talent Unlimited opgericht. Zij richt zich hiermee op wat haar drijft binnen HR talentmanagement. Met talentmanagement richt zij zich expliciet op talenten en drijfveren van mensen en wil zij deze positieve kracht koppelen aan de ambities en doelstellingen van de organisatie. Zij werkt daarvoor o.a. met de TalentScan.

Workshop: Ontdek je drijfveren en talenten 

‘Inzicht in kwaliteiten, valkuilen, je rol als leider, binnen een team en op de werkplek’

Voorafgaand aan de workshop maakt iedere deelnemer een test die gericht is op drijfveren en talenten. 

Tijdens de workshop werkt ieder zijn eigen persoonsprofiel verder uit aan de hand van verschillende oefeningen en opdrachten waarbij je feedback en vragen krijgt van de trainer en de anderen in de groep. 

Je krijgt inzicht in je eigen drijfveren, je talenten, wat je motiveert en wat je energie oplevert. Wat betekenen die voor jou en wel zo belangrijk: hoe kun je die op de juiste manier inzetten? 

Deze workshop gaat uit van een positieve inzet en geeft veel zelfinzicht, humor, interactie en leren van jezelf en de anderen. 

We werken met 2 trainers in een groep van maximaal 8 deelnemers of in een kleinere groep van 4 personen met 1 trainer. 

Datum: op aanvraag
Duur: 4 uur
Locatie: bij Projob of nader te bepalen
Kosten: € 99,00 pp. Projob leden € 74,00 pp.