Uitbreiding van de Interim Professionals tak


‘Een baan vindt jou, niet omgekeerd’, beweert onze nieuwe collega Anne-marie Blokland-Krebbers, sinds 1 mei 2016 werkzaam als Consultant Interim Professionals bij Projob.

En ze heeft misschien wel gelijk. Anne-marie kwam namelijk als kersverse ZZP’er bij Anne-marie BloklandProjob langs om zich als zodanig aan te sluiten bij de interim tak van Projob. Twee uur daarvoor had zij zich officieel ingeschreven bij de KvK en haar bezoek aan ons was haar eerste stap in het zoeken naar interim opdrachten.

Toen zij weer bij Projob naar buiten ging had zij echter een aanbieding voor een vaste baan als consultant in haar zak. Hier was ze niet naar op zoek geweest maar de baan had haar spontaan gevonden! 

En natuurlijk hadden wij van Projob daar ook iets mee te maken. Wij zagen in Anne-marie een betrokken en spontane persoon met een prachtige uitgebreide ervaring in en kennis van de arbeidsmarkt, een aanwinst voor ons team. Gelukkig was de liefde wederzijds en staat zij nu klaar om deze tak, ook voor u, nog sterker en groter te maken. Als u haar wilt leren kennen, dan komt zij natuurlijk graag bij u langs.