Flexpools

Maureen van Rooy2Wist u eigenlijk dat Projob meerdere flexpools heeft waaruit dagelijks flexkrachten werken bij meerdere bedrijven en op hele verschillende gebieden? Degene die daarvoor verantwoordelijk is en met name voor de planning, is Maureen van Rooy. Naast veel andere kwaliteiten beschikt zij over de meest noodzakelijke eigenschap voor dit werk: het hoofd koel kunnen houden.

Ga er maar aan staan; heb je net twintig surveillanten geregeld en ingepland, wordt er met spoed gevraagd om twee notulisten en een gastvrouw en tegelijkertijd zijn er tien krachten nodig die in een warehouse moeten inpakken. Dit alles voor verschillende bedrijven en uit verschillende pools. Maureen laat zich niet gek maken maar regelt het allemaal.

Wat staat er voor haarzelf binnenkort op de planning?  In ieder geval een nieuwe flexpool voor juridische secretaresses helpen opbouwen en die daarna natuurlijk inplannen. Als iemand het kan, is het Maureen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een eigen flexpool voor uw organisatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en komen wij graag langs.