Overzicht Trainingen en Workshops

Projob biedt een interessant en afwisselend programma aan van trainingen en workshops, in onze eigen trainingsruimte of bij u op locatie. Wij werken hiervoor samen met trainers die op verschillende manieren aan Projob verbonden zijn.

Een aantal van onze trainers biedt trainingen aan die met name geschikt zijn voor bedrijven. U kunt hierbij denken aan training van zowel praktische vaardigheden als persoonlijke ontwikkeling als teambuilding.

Hieronder geven wij u een overzicht van deze specifieke trainingen, onderverdeeld in categorieën. Voor uitgebreidere informatie klikt u op de training waar u meer van wilt weten.

Communiceren

Beter binnenkomen. Een vernieuwende en persoonlijke acquisitietraining.

Bezwaar of bonus? In zakelijke gesprekken omgaan met bezwaren en ze omdraaien naar een bonus.

Effectief communiceren. Hoe wissel je op een effectieve manier informatie uit voor een beter wederzijds begrip.

Efficiënt vergaderen. Hoe haal je het beste uit al je vergaderingen?

Facebook voor bedrijven. Het mooie is, je hoeft jezelf niet te verkopen. Sterker nog, dat is juist helemaal niét de bedoeling. In deze workshop leer je hoe je er voor zorgt dat ánderen dat voor je gaan doen.

Feedback geven en ontvangen. Feedback biedt een kans om iets te leren. Toch blijkt het in de praktijk een lastig gegeven, zowel om het te geven als om het te ontvangen.

Kleurige kwaliteitsgesprekken. Anders leren luisteren en beter in staat zijn om de klant niet alleen te bieden wat hij vraagt maar ook dat wat hij echt nodig heeft.

Professioneel Zakelijk Communiceren. Daadkrachtig, professioneel en zelfverzekerd communiceren.

Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken. Kennis en vaardigheden aanscherpen om zakelijke gesprekken beter te voeren. 

Slagvaardig Zakelijk Telefoneren. Meer resultaat behalen uit je zakelijke commerciële telefoongesprekken.

Vergroot je Commerciële Slagkracht. Een volwaardig professionele gesprekspartner zijn met toegevoegde waarde voor de klant.

Persoonlijke Ontwikkeling

5 Sleutels naar de toegang tot veerkracht. Vergroot je vermogen om mee te bewegen als de wereld om je heen verandert. Veerkracht maakt iemand tot een persoon met veel kracht. 

De Eerste indruk. Deze sessie bevat verrassende elementen die helpen om ingesleten patronen te doorbreken en de medewerker aan het denken te zetten.

De kracht van organisatieopstellingen. Maak vraag- en knelpunten in organisaties inzichtelijk en krijg onderliggende dynamieken en patronen in korte tijd zichtbaar.

Dress for success in business. Ervaar wat de juiste kleur en een bij jou passende stijl voor je doet. 

Enneagram. Het herkennen van je eigen Enneatype en tegelijk ook dat van je teamgenoten voor een betere samenwerking.

Fight sense. Deze workshop is geschikt voor bijvoorbeeld verkoop- of managementteams of een afdeling. Ontdek je 'oer'instinct door fysieke inspanning met aandacht voor ontspanning en ademhaling. 

Lachen en EFT, dat klopt!. Stressvermindering, ter plekke en op de lange termijn. Simpele en bruikbare handvatten om stress blijvend te verminderen.

Lachworkshop. Lachen is gezond! Het geeft ruimte, haalt spanningen weg en verbroedert.

Leiding nemen of geven (met Storytelling) Een interactieve training over persoonlijk leiderschap en leiding geven.

Netwerken, hoe werkt dat? (met Storytelling) Een interactieve training over netwerken met een 'story'.

Networking, How does it work? (with Storytelling) An interactive training on Networking with a ‘story’.

Ontdek je talent (met Storytelling). Iedereen heeft talenten! De kunst is om ze te zien en er dan ook iets mee te doen. 

Paardencoaching - Leiderschapsontwikkeling. Vanuit zelfkennis naar persoonlijk leiderschap.

Rondvlucht voor leiders en teams met lef. Inspirerende workshop voor teams die hun creativiteit en reflectie-vermogen willen vergroten.

Sparringcoach. Kom door deze individuele sessie in beweging en krijg ruimte om nieuwe opties te bekijken. 

Stressreductie. Een eenvoudige techniek, waarmee je in een handomdraai stress en belemmerende overtuigingen kan weghalen.

UP↑grade je carrière. Een kort en positief loopbaanprogramma dat mensen in beweging brengt.

Specialistisch

Business Agility & Storytelling: Training 'Back to the future'. Wij leven in een tijdperk van humanoids, robotisering en automatisering. Hoe kun je het beste omgaan met verandering in onze wereld waar verandering een zekerheid is? 

Culture Clash. Different cultures - how to make the differences work to our mutual advantage.

Datalekken - Wie gaat Wat checken? Na het doorlopen van deze sessie is het aantoonbaar dat er in de organisatie wordt voldaan aan de eisen van risicoanalyse en voorbereiding (awareness, communicatie, logboek).

Echte doelen zijn haalbare doelen. Deze training is bedoeld voor managementteams of afdelingen die zichzelf echte doelen willen stellen en deze dan ook kunnen bereiken.

Een nieuwe kijk op collega's. Door te werken aan foto-opdrachten leren collega’s elkaar op ontspannen wijze (nog) beter kennen. Teambuilding en creatief vermogen worden versterkt.

Embodied Cognition. Relevante organisatiewaarden en -thema’s worden omgezet in beweging. Op deze manier kan de stap naar ander gedrag in de dagelijkse praktijk veel sneller gemaakt worden.

Excelleren in je werk. Optimaal presteren onder druk, pieken op het juiste moment en concentratie en focus voor het beste resultaat.

Financieel gezonde werknemers zijn gelukkigere werknemers.Deze korte interactieve workshop kan door werkgevers aan werknemers aangeboden worden als preventief hulpmiddel om duurzaam inzetbaar te blijven.

Juridisch secretaresse - onmisbaar in de rechtspraktijk. Voor iedere juridisch secretaresse, ongeacht het rechtsgebied waarin gewerkt wordt.

Leiderschap èn leider in beweging. Het nieuwe leiderschap vraagt om kwaliteiten als kwetsbaar durven zijn, het niet-weten toelaten en jezelf als mens te laten zien met alles wat je hebt en wie je bent. 

Mindmappen. Leer concreet informatie te verzamelen, te structureren en te visualiseren voor al je plannen, processen en projecten.

Samenwerken, hoe werkt dat? (met Storytelling) We gaan op zoek naar ieders eigen verhaal over kernwaarden, rollen, samenwerken en belangen. Deze worden verzameld tot een Team Story.

Spouse Care 1 - Applying the Dutch way. For partners of expats: how to start up a career, how to apply, how to network.

Spouse Care 2 - Cultural awareness. For partners of expats: get to know more about the Dutch culture.

Spouse Care 3 - Jobhunting 2.0 using Social Media. For partners of expats: how to enhance your career opportunities and to be more effective online.

Succesvol samenwerken. Samenwerken als middel om het gestelde doel te bereiken.

Systemisch bewegen: veranderen vanuit de onderstroom. De kracht van deze workshop is de snelheid waarmee onderliggende thema’s zonder weerstand bespreekbaar gemaakt worden.

Teambuilding: Connect4Joy. Een speels bedrijfs- / teambuilding-event om duurzame verbinding, ontspanning en plezier in je organisatie te brengen.

Teambuilding met LEGO® SERIOUS PLAY®. Effectief resultaat door als volwassenen (weer) te bouwen met LEGO!