Training 1:2 (on)RUST in lastige gesprekssituaties

Jacq en Tet 2015 

Jacqueline van’t Spijker is organisatiepsycholoog en zelfstandig HR professional en werkt samen met organisaties en zelfstandigen om veranderingen in beweging te brengen. Tet van der Donk is trainer en trainingsactrice. In de afgelopen 25 jaar deed zij een ruime ervaring bij diverse onderwijsinstellingen en dienstverlenende organisaties.

Rust en Resultaat in lastige werkgesprekken

Wilt u uw kennis en vaardigheden aanscherpen om uw zakelijke gesprekken beter te voeren maar u heeft geen behoefte aan groepstraining, waarbij u “wacht en kijkt ” terwijl anderen leren? Dan is een 1 op 2 sessie met een trainer en een actrice, in een kort tijdsbestek de oplossing.

Leervragen en praktijksituaties die geschikt zijn voor deze vorm van trainen

  • Ik moet een afwijzingsgesprek voeren met een sollicitant van binnen het bedrijf waarmee ik goed samenwerk, en daar zie ik vreselijk tegenop. Stel dat die persoon gaat huilen, of heel erg kwaad wordt…
  • Ik vind het moeilijk om met emoties om te gaan in gesprekken.
  • Ik wil leren met ‘slecht nieuwsgesprekken’ om te gaan. Als leidinggevende moet ik een beoordelingsgesprek voeren. De medewerker verwacht een promotie, maar het bedrijf gaat reorganiseren... 
  • Ik heb een mooie klus gedaan. Ik wil goed evalueren met de opdrachtgever. Ik wil feedback op mijn gespreksvaardigheden.

Wanneer en waar? 
Iedere eerste dinsdag van de maand hebben wij plaats voor 4 deelnemers die ieder 2 uur tot hun beschikking hebben. De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht bij Meeting Plaza, een rustige en centraal gelegen locatie op het Centraal Station Utrecht. Parkeergelegenheid (betaald) is aanwezig. 

Ook met Openbaar Vervoer is deze locatie goed bereikbaar. Routebeschrijving krijgt u bij aanmelding.

Een of twee sessies?
Soms is het zinvol om een tweede sessie te besteden aan dezelfde leervraag, of leidt de toegenomen persoonlijke ontwikkeling tot een nieuwe leervraag. Uiteraard kunnen meerdere sessies achter elkaar worden gevolgd om het leerproces verder uit te bouwen en de vaardigheden te bestendigen. Deelnemers die een vervolg sessie boeken krijgen een gegarandeerde plek op de eerstvolgende trainings-dinsdag.

Wat kost het?
€ 735,- excl. BTW, bij boeking van meerdere sessies is korting mogelijk.
Voor bedrijven is een abonnement beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op.
Duur: 2 uur op afspraak
Locatie: Meeting Plaza, CS Utrecht