Training Slagvaardig Zakelijk Telefoneren

Gea Wortelboer

Gea Wortelboer werkt sinds 2000 als trainer, coach en therapeutisch mindful yoga docente onder de naam Wortelboer Trainingen.
Talenten helpen ontplooien, inspireren en stimuleren is haar passie. Door respectvol, geduldig, met aandacht en zonder oordeel met deelnemers te werken ontstaat een veilige leeromgeving waar binnen waardevolle resultaten behaald worden.

Training Slagvaardig zakelijk telefoneren

Herken je dit?
Je komt niet daadkrachtig over aan de telefoon. De zinnen die je gebruikt zijn te lang. Je hebt het idee dat de ander je niet altijd goed begrijpt waardoor je de neiging hebt in herhaling te vallen. Je praat te snel, te zacht, te monotoon of juist te hard. Je luistert niet goed genoeg waardoor je informatie mist. Wanneer een gesprek is afgelopen heb je vaak het gevoel dat je niet alles hebt verteld of niet genoeg hebt gevraagd.

Is dit wat je wilt?
Een telefoongesprek constructief kunnen openen. Daadkrachtig aanleidingen en doelen formuleren. Samen met je klant wil je inventariseren op welke wijze jouw dienstverlening of product de klant een toegevoegde waarde te bieden heeft. Bezwaren neem je serieus, onderzoekt deze samen met je klant en weet een geschikte oplossingen te presenteren. Meer resultaat behalen uit je zakelijke commerciële telefoongesprekken is jouw doelstelling. Kortom, je wilt professioneel, daadkrachtig en zelfverzekerd overkomen tijdens zakelijke telefoongesprekken.

• Gestructureerd telefoongesprekken voeren
• Pakkende aanleidingen en doelen formuleren
• Krachtig het telefoongesprek te openen
• De klant te interesseren voor jouw aanbod
• Een passend voorstel te doen
• Constructief en resultaatgericht om gaan met bezwaren
• Communicatief afstemmen op de klant
• Concreet afsluiten met ruimte voor vervolggesprek

Voor wie?
Voor iedereen die zakelijk telefonisch contact heeft met klanten. Zoals verkopers, accountmanagers, salesmanagers, binnendienst medewerkers en helpdeskmedewerkers.

Datum: in overleg
Tijd:
1 dagdeel
Locatie:
Projob of op locatie