Drie nieuwe collega's

Wij hebben drie nieuwe collega’s. Alle drie afkomstig uit het Zuiden van het land (nieuwe trend?) en met hetzelfde enthousiasme om in de arbeidsmarkt te werken. 

Maartje Peeters

Maartje Peters
Maartje heeft haar sporen al ruim verdiend in de hotellerie in Amerika, Ierland en Aruba.Haar internationale ervaring in combinatie met haar studie Personeelsmanagement, die ze nu aan het afronden is, overtuigde ons meteen om haar als recruitment consultant te verwelkomen.

Patric Bijsterveld

Patric Bijsterveld
Patric heeft als intercedent, manager en regiomanager in de uitzendbranche gewerkt. Tot hij zijn hart volgde en in Parijs de koksopleiding ging doen. Daarna in Amsterdam zijn eigen kookschool runde en vervolgens opnieuw zijn hart verloor aan….. zijn dochtertje Emma. Toen wilde hij niet meer in de weekenden en avonden werken. De culinaire wereld kreeg het nakijken maar Projob hield er een nieuwe collega aan over, in de rol van recruitment consultant.

Stéphanie Vesters (kleur)

Stéphanie Vesters
Na wat seizoenswerkervaringen in het buitenland koos Stéphanie ervoor om als accountmanager in onze branche te gaan werken. Eerst bij onze concurrenten maar nu bij ons en dat vinden wij een slimme keus! Stéphanie is recruitment consultant voor onze opdrachtgevers die met flexpools werken.