Flexflitsen

  • Vakantiekrachten. Binnen twee maanden breekt alweer de periode aan waarin u volgens de cao van de ABU vakantiekrachten kunt inhuren tegen een lager tarief. Het gaat hier om de scholieren en studenten die dit jaar alleen bij u werkzaam zullen zijn in de periode tussen 1 juni 2017 en 1 september 2017. Wij staan voor u klaar om u zo ontspannen mogelijk op vakantie te laten gaan!
  • Een tevreden flexwerker is een meer gemotiveerde flexwerker, en daar werken wij aan mee door een goede communicatie van onze kant:

Misschien leuk om ook eens te lezen hoe wij met de bij u werkzame krachten communiceren als het bijvoorbeeld gaat over uitbetalingen van feestdagen. Dit geldt ook voor de krachten die door u op onze payroll worden geplaatst. In de maanden waarin dit speelt ontvangen zij bij hun loonstroken de volgende informatie:

In april, mei en juni zijn er weer feestdagen, te weten Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren. Indien van toepassing zullen wij voor de onderstaande weken feestdaguren aan je doorbetalen conform het bijgaande schema. Je hoeft hier dus zelf niets voor in te vullen in Digiuur of op je declaratie.

week 16 Pasen (maandag)
week 17 Koningsdag (donderdag)
week 21 Hemelvaartsdag (donderdag)
week 23 Pinksteren (maandag)

In de weken waarin de hierboven genoemde feestdagen vallen, kan het zijn dat je je salaris later op je rekening ontvangt dan je van ons gewend bent. In week 16 en week 23 is ons kantoor op maandag gesloten en zullen de salarissen pas dinsdag verwerkt worden en dus woensdag of donderdag op je rekening staan.

Contact

SK2.jpg

Heeft u vragen over wet- en regelgeving?

Neem contact op met Sonja Kos