Projob in de media

Projob in de media 

In onze vorige nieuwsbrief gaven wij al aan dat Projob regelmatig in de media verschijnt en aangezien u met ons samenwerkt of een goede zakenrelatie bent vinden wij het leuk om dit met u te delen.

Deze maand zijn wij opnieuw in de media verschenen in: 

  • Leadershipreview, een magazine met informatie en nieuws over bestaand en nieuw leiderschap. Leadershipreview neemt vormen van leiderschap onder de loep en is ook een platform voor uitwisseling van nieuwe ideeën. Met inspirerende verhalen worden managers op verschillende ideeën gebracht over het leiden van organisaties. Marja Beumer staat in de uitgave van april met een bijzonder en inspirerend artikel over Gidsen, menselijk potentieel en vertrouwen.
    Klik hier voor het artikel
  • Reflex, het vakblad dat wordt uitgegeven door de ABU, de brancheorganisatie voor de flexibele arbeidsmarkt. In het aprilnummer is aandacht gegeven aan drie bureaus die innovaties naar buiten hebben gebracht. Het belang van blijvend innoveren in onze branche is een van de meest essentiële overlevingsstrategieën voor de komende jaren. De arbeidsmarkt verandert en beweegt voortdurend, dat vraagt om anticiperende nieuwe ziens- en werkwijzen. Els Brouwer kreeg hiervoor een artikel als een van de drie innovaties voor haar reeks eBooks: Arbeidsmarkttopics & Natural Storytelling.
    Klik hier voor het artikel