Vacature Recruitment Consultant - Projob Amsterdam

Lilian Frenkel
De beste matches tussen opdrachtgever en kandidaat: jij maakt ze als Bureaurecruiter voor interim professionals bij Projob!

Over de functie

Je collega's verslaan tijdens een bloedstollend potje tafelvoetbal en tegelijkertijd interim posities vervullen als Bureaurecruiter bij Projob? Het kan! Vanaf ons kantoor nabij het bruisende Museumplein maken we al ruim 23 jaar de beste matches tussen onze kandidaten en klanten. Binnen een zelf-organiserend team kan jij deze fulltime recruitmentfunctie zelf vormgeven.

Jouw uitdaging start hier!
Bij Projob leg jij de beste verbindingen tussen interim professionals en opdrachtgevers. Omdat geen van onze verzoeken hetzelfde is, verdiep jij je keer op keer in onze (inter)nationale klanten, kandidaten en de situatie. Dat gaat je goed af, want met jouw ervaring recruit jij de beste interimmers voor de juiste klus. Zo leveren wij als Projob de hoogste kwaliteit aan onze klanten en diverse posities aan onze interim professionals.

Goed om te weten: jouw focus ligt niet op het behalen van targets. Bij Projob geloven wij erin dat als jij je focust op de mensen, succes het logische gevolg is. Die focus op de mensen loopt als een rode draad door alles wat je doet:
 • zoeken, vinden en contact onderhouden met jouw interim professionals;
 • aan elke interim klus de beste interimmer koppelen. Zo goed en snel mogelijk graag;
 • fungeren als kennisbron als het gaat om zzp'ers en de wetgeving daaromheen;
 • met de slimme inzet van social media jouw doelen bereiken;
 • de samenwerking opzoeken met jouw collega-recruitmentconsultants. Zo weet je wat er speelt bij de klanten.

Al 23 jaar staan wij voor kwaliteit:
Projob wil eraan bijdragen mensen op een werkplek terecht te laten komen waar ze zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. Wij willen dat de mensen met wie wij praten, voelen dat hun verhaal bij ons in goede en competente handen is. Met ruim 25 man staan wij klaar voor onze klanten.

De tien mensen binnen het team waar jij aan de slag gaat, realiseren dit op hun eigen wijze; we werken als zelf-organiserend team. Met andere woorden: bij Projob bepaal je zelf wat je doet en op welke manier. Wel neem je je verantwoordelijkheden en denk je actief mee in de organisatie. Door elkaar feedback te geven, kennis te delen en voor elkaar klaar te staan als dat nodig is, vormen we een hecht team. Ontspannen tijdens het harde werken doen wij met het hele team door af en toe humor in de afdeling te brengen en activiteiten te ondernemen.

Dat onze aanpak werkt, is bevestigd door de prijzen die we wonnen in drie categorieën als dé zzp-bemiddelaar landelijk 2014, waaronder de 1e prijs in werving en selectie.

Jouw nieuwe werkplek!
In Amsterdam aan de Van Baerlestraat, om de hoek bij het Museumplein, staat jouw stoel al klaar. Zo midden in onze hoofdstad zijn we weliswaar minder goed bereikbaar met de auto, maar wel zeer goed met het openbaar vervoer dat stopt voor onze deur.
Binnen het 10-koppige werving- en selectieteam heb jij als bureaurecruiter voor interim professionals een unieke rol. Waar de accountmanagers het klantcontact op zich nemen en de searchers het kandidaat contact, ben jij verantwoordelijk voor de interim tak.

Bij Projob kun je rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.900 en € 3.400;
 • flexibele werktijden en thuiswerken in overleg;
 • 25 vakantiedagen;
 • een reiskostenvergoeding (indien van toepassing);
 • een winstafhankelijke bonus;
 • een pensioenregeling;
 • diverse trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een externe coach na een jaar dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een 40-urige werkweek. Liever 32 uur per week werken? Laat het ons weten!

Heb jij de skills die wij zoeken?
Een echte netwerker en resultaat- en mensgericht, dat ben jij. Jij bent het luisterend oor voor de kandidaten en met jouw empathisch vermogen kun jij je goed inleven in de vragen van de interim professionals. Je bent betrokken bij ons bureau en bij de klanten. Zowel samenwerken als zelfstandig je functie uitoefenen gaat je goed af. Doordat je bij een kleine organisatie werkt, in een snel veranderende markt, is flexibiliteit heel belangrijk. Jij bent gedreven en gretig en pakt alles aan om je doel te bereiken en dat is de perfecte match. Daarnaast heb je:
 • minimaal een hbo-diploma op zak;
 • zo'n 2 à 5 jaar werkervaring als recruiter, recruitmentconsultant of (senior) intercedent.;
 • goede kennis van social media en hoe je die kunt inzetten als recruiter.;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.;
 • een (t)huis in Amsterdam of directe omgeving.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Wil jij nu al niets anders meer?
Past deze vacature als bureaurecruiter voor interim professionals helemaal in jouw Amsterdamse straatje? Duik dan achter de computer en overtuig ons waarom jij dé bureaurecruiter voor Projob bent. Vragen over deze vacature? Neem contact op met Lilian Frenkel op 0205738300 of welkom@projob.nl.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 is bespreekbaar
Salaris: Tussen de €2.900,- en €3.400,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18026