Vacature Recruiter / Searcher Projob Amsterdam

Lilian Frenkel
Vind jij het een uitdaging om de perfecte match te maken tussen kandidaat en bedrijf? Heb jij oog voor connecties, verbindingen en mogelijke matches, kan jij snel schakelen en geef jij niet op?

Over de functie

Word jij blij als iemand een baan krijgt aangeboden waar jij hem of haar voor hebt gevonden en op hebt voorgesteld? Om de juiste persoon te vinden moet je feeling hebben met wat een baan inhoudt. Het gaat niet alleen om de harde eisen maar ook om welke persoonlijke eigenschappen een rol spelen. Dan zul je ook echt een goed gesprek met mensen hierover moeten gaan houden. Je moet je inleven in banen, bedrijven en mensen. Je moet niet alleen goed kunnen vertellen maar ook heel goed kunnen luisteren. En heel belangrijk: de juiste vragen stellen! Wil jij dit allemaal leren en bij ons gaan doen?

Over de functie
Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze Recruiter/ Searcher voor onze Nederlands- en Engelstalige opdrachtgevers.
Je werft kandidaten, je denkt creatief mee over welke bronnen je hiervoor het beste kan aanboren. Hiervoor maak je gebruik van zowel interne- als externe wervingskanalen én van diverse Social Media kanalen. Je voert selectiegesprekken met kandidaten, waarbij je verschillende interview- en gesprekstechnieken gebruikt en stelt hen voor op vacatures. Door een goede samenwerking met de accountmanagers weet jij precies wat er speelt bij onze opdrachtgevers.

Ons team
Je komt te werken in een zelfsturend team. Daarvoor vragen we je om eigen verantwoordelijkheid te nemen, proactief te zijn en samen met je collega's de focus op gestelde doelen te bewaken en te bereiken. Wij zoeken een positieve teamplayer die een eigen rol durft in te nemen. Onze visie is: blije mensen door goede verbindingen. Dat geldt niet alleen naar buiten, die verbinding zoeken we ook bij elkaar.

Functie eisen:
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Bewezen ervaring met het gebruik van Social media;
 • Proactieve en zelfstandige werkhouding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent gedreven en geeft niet snel op.

Overige vereisten:
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of in de directe omgeving.

Wat bieden wij jou?
 • Diverse opleidingen om jezelf te ontwikkelen;
 • Maandelijkse stoelmassage;
 • Dagelijks een verzorgde en verse lunch;
 • Heerlijke koffie;
 • Na een jaar dienstverband de mogelijkheid om je extern te laten coachen.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €2000 - €2300
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16942