Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Lotte Somhorst
Wil jij de nieuwe rechterhand worden van één of meerdere professionals in een internationale omgeving? Haal jij er voldoening uit om, samen met de andere Secretaresses, binnen de praktijkgroep optimale ondersteuning te bieden? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.

Over de functie

Voor verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam zijn wij op zoek naar Juridisch Secretaresses (bij voorkeur Fulltime). Wij zoeken regelmatig mensen die in een dynamische internationale omgeving willen werken, waar actuele zaken worden behandeld. Het gaat om Juridische Secretaresse functies op verschillende rechtsgebieden binnen de advocatuur zoals ondernemingsrecht, fiscaalrecht en banking.

De juridisch secretaresse:
  • Fungeert binnen een praktijkgroep als eerste aanspreekpunt voor externe cliënten, maar ook voor collega's binnen kantoor;
  • Levert secretariële ondersteuning (internationaal telefoonverkeer, correspondentie, agendabeheer, post);
  • Voert zelfstandig de praktijkadministratie zoals het archiveren en beheren van dossiers;
  • Regelt afspraken in binnen- en buitenland en boekt reizen en accommodatie;
  • Werkt - al naar gelang de praktijk waarin je werkzaam bent en je ervaring - correspondentie en stukken uit.

Het is een pre dat je reeds ervaring hebt in de advocatuur, maar minimaal 2 jaar secretariële werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening is een must!

Wij zijn op zoek naar secretaresses die beschikken over een afgeronde opleiding MEAO/Schoevers of vergelijkbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed tot zeer goed en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Je denkt proactief mee en kunt eigen taken organiseren. Tevens heb je goede kennis van het Microsoft Office pakket.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 is bespreekbaar
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16950