Vacature Juridisch Secretaresse - spin in 't web

Lotte Somhorst
Heb jij minimaal 2 jaar secretariële werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een van onze opdrachtgevers in de advocatuur? Wij zijn continu op zoek naar veelzijdige Juridisch Secretaresses!

Over de functie

Als juridisch secretaresse ben je de spin in 't web, werk je voor één of meerdere professionals in een juridische omgeving en bied je, samen met de andere secretaresses, ondersteuning binnen een praktijkgroep. Juridische zaken worden vaak afgehandeld via vaste stappen, toch lopen je taken soms door elkaar, staan er collega's aan je bureau met vragen en ontvang je klanten.

Hoe ziet de dag van een juridisch secretaresse er uit?
In het algemeen voer je secretariële en administratieve taken uit, waarbij je juridische documenten en correspondentie zoals dagvaardingen, contracten, verklaringen of gerechtelijke verzoeken voorbereidt. Je voert telefoongesprekken waarin je vragen beantwoordt en cliënten naar de juiste experts stuurt. Je plant afspraken, mailt, faxt of regelt de aflevering van juridische correspondentie aan cliënten, instanties en andere partijen. Ook assisteer je bij het verzamelen van informatie voor zaken en in het voorbereiden van concepten van juridische documenten.

Wat voor type ben je als juridisch secretaresse?
Je bent flexibel, proactief, accuraat, integer, je weet prioriteiten te stellen en het hoofd koel te houden wanneer de omstandigheden daarom vragen. Je bent en blijft leergierig want ook dit vak zal telkens nieuwe uitdagingen bieden, zoals nu het nieuwe digitaal procederen.

Over jou:
Het is een pre als je reeds ervaring hebt in de advocatuur, maar minimaal 2 jaar secretariële werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening is een must.
Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed en als je in een internationale omgeving wilt werken geldt dit ook voor de Engelse taal.

Herken je jezelf hierin en vind je het leuk om hier eens over te komen praten en te zien wat je mogelijkheden zijn, dan ben je bij Projob aan het juiste adres!

Projob heeft een groot netwerk in de advocatuur en wij zijn continu voor dit netwerk op zoek naar juridische secretaresses. Wij werken voor grote internationale advocatenkantoren maar ook voor kleinere Nederlandse kantoren. Projob onderhoudt een warm persoonlijk contact met de opdrachtgevers uit dit netwerk en kan je daarom goed vertellen wat de verschillen zijn, waar iedere opdrachtgever zich in specialiseert en hoe de cultuur is. Ook kunnen we jou daarom adviseren welke organisatie het beste bij jou zou passen. Binnen de kantoren zijn verschillende praktijkgroepen (rechtsgebieden), waarbij je kunt denken aan ondernemingsrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht of banking.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 2440
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16949