Vacature Notarieel Secretaresse Amsterdam

Lotte Somhorst
Ben jij ambitieus, een doener en leergierig? Heb je relevante werkervaring en HBO werk- en denkniveau? Wij zijn continu op zoek naar veelzijdige Secretaresses voor het Notariaat!

Over de functie

Het oude beeld van een stoffig notariaat, donkere kantoren vol wetboeken en juridische naslagwerken met taaie materie, dat is echt verleden tijd.
In het notariaat van nu draait het om de belangen van mensen, persoonlijk contact en de belevingswereld van cliënten. Jij, de notarieel secretaresse, speelt daar een belangrijke rol in.

Je maakt digitale dossiers aan, vraagt stukken op, verzorgt de afhandeling van aktes en regelt de inschrijving in diverse registers. In- en uitgaande post, daar draai jij je hand niet voor om, ook niet voor het beheren van de uitgebreide agenda's en het relatiebestand van de (kandidaat)notarissen en/of notarieel medewerkers voor wie je werkt.

Wie is de notarieel secretaresse?
Een ambitieus persoon die weet wat werken is. Een doener met zelfvertrouwen die een beslissing durft te nemen als de situatie daarom vraagt. Een leergierig type met een HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring, bij voorkeur met kennis van het notarieel recht. Iemand die haar of zijn Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor verschillende gerenommeerde advocaten/notariskantoren in Amsterdam zijn wij regelmatig op zoek naar Notarieel Secretaresses.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 is bespreekbaar
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16952