Vacature Personal Assistant Amsterdam

Lotte Somhorst
Heb jij minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Personal Assistant en ervaring in de advocatuur? Ben jij daarnaast een harde werker en organisatorisch sterk? Voor verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam zijn wij regelmatig op zoek naar Personal Assistants (bij voorkeur Fulltime).

Over de functie

Wij zoeken mensen die in een dynamische internationale omgeving willen werken, waar actuele zaken worden behandeld.
In deze functie werk je voor een partner binnen een bepaalde praktijkgroep. Een advocaat combineert vaak meerdere functies en heeft daarbij ondersteuning nodig.

In verband met het drukke schema van een partner is agendabeheer een zeer belangrijk aspect van de functie. De partner is veel onderweg en zijn of haar planning moet zeer goed gemanaged worden. Daarnaast richt je je veel op het beheer van de inbox van de partner, Nederlandse en Engelse documentverwerking (bandjes uittypen, mark ups), zaakaanmeldingen/ dossierbeheer, het plannen van reizen en overige administratieve werkzaamheden rondom zijn of haar functies.

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om veel zaken tegelijk aan te pakken en daarbij goed overzicht kan houden. Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en vlotte kandidaat, die weet wat de dynamiek van een partneromgeving inhoudt en gewend is ook onder tijdsdruk goede kwaliteit te leveren. Iemand die het overzicht kan bewaren over de verschillende zaken en pragmatisch en proactief een belangrijke bijdrage levert aan de praktijk. Een PA die streeft naar een perfecte dienstverlening aan cliënten en bereid is zich volledig in te zetten om dat te bereiken.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16953