Vacature Legal Assistant Amsterdam

Lotte Somhorst
Sta jij sterk in je schoenen en kun je snel schakelen? Kun je goed plannen en organiseren, ben je flexibel ingesteld en een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor de praktijkgroep van een van de grote internationale advocatenkantoren ter wereld zijn wij op zoek naar een Legal Assistant die secuur en cliëntgericht is en enkele jaren ervaring heeft als juridisch secretaresse.

Als Legal Assistant krijg je de kans om een belangrijke ondersteunde rol te spelen binnen de internationale praktijken van onze opdrachtgever.

In deze zeer afwisselende en uitdagende functie ondersteun je verschillende partners en advocaten door informatie te verzamelen en juridische documenten voor te bereiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve zaken zoals het agendabeheer, het bewerken van teksten, het opstellen van declaraties en het aanmaken, beheren en archiveren van documenten.

Onze ideale kandidaat:
  • Is secuur en cliëntgericht;
  • Kan goed plannen en organiseren;
  • Kan snel schakelen en is flexibel;
  • Staat sterk in zijn/ haar schoenen, en 'gets the job done'; en
  • Is een teamplayer.

Daarnaast heb je:
  • Een (bijna) afgeronde HBO opleiding (HBO-recht is een grote pré);
  • Enkele jaren ervaring als juridisch secretaresse;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met het MS office pakket.

Je komt te werken in een dynamische internationale werkomgeving met leuke collega's en een prettige sfeer. Bovendien zijn er goede arbeidsvoorwaarden en worden je reiskosten vergoed.

Over het bedrijf

Dit internationale advocatenkantoor biedt een breed scala aan specialistisaties. Uitgangspunt is topwerk leveren en hard werken. Intern heerst een zeer professionele, maar ook informele en open cultuur tussen advocaten en ondersteuning.

Contact

Herken je jezelf in het profiel van Legal Assistant en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 bespreekbaar
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16943