Vacature Medior Secretaresse Ondernemingsrecht

Stephan Dumas
Ben jij organisatorisch sterk, een echte teamspeler en heb je enkele jaren ervaring als secretaresse binnen een zakelijke omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Wij zoeken een Medior Juridisch Secretaresse voor een leuk, jong en enthousiast team binnen de transactiepraktijk van de sectie Ondernemingsrecht bij een groot juridisch advieskantoor in Amsterdam.

In deze rol ondersteun je de praktijkgroepvoorzitter en 7 advocaten. Je beheert hun agenda's, leest mee met hun inbox en helpt ze met het filen van e-mails en documenten. Tenslotte verricht je allround secretariële en administratieve ondersteuning, zoals het opmaken van documenten en presentaties, zelfstandig opstellen van correspondentie, printopdrachten en mark ups. Kortom, een spin-in-het-web rol voor iemand die graag in een dynamisch team werkt.

Wie zoeken wij?
Gezocht wordt naar een vrolijke dienstverlenende secretaresse met een goede taalvaardigheid in Engels (en natuurlijk Nederlands) die daarnaast stressbestendig, accuraat en proactief is. Goede Office vaardigheden, ook Excel en PowerPoint, zijn belangrijk, als ook een cijfermatig inzicht want het declaratieproces valt onder de taken van de secretaresse. Kortom, we zoeken een aanpakker met een paar jaar ervaring, liefst fulltime, maar 32 uur is bespreekbaar. De functie staat open voor een HBO'er die voor de ondersteuning kiest.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 uur is bespreekbaar
Salaris: in overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16959