Vacature Accountmanager (binnendienst) Benelux

Ingeborg de Charro
Ben je energiek, commercieel, heb je affiniteit met IT en werk je graag in een internationale omgeving? Lees dan snel verder.

Over de functie

Voor een van onze klanten in Almere zoeken wij een Accountmanager die vloeiend Nederlands spreekt en Engels goed beheerst.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verkoop van netwerkapparatuur aan bestaande en nieuwe klanten. Je bouwt lange termijn relaties op met klanten binnen de Benelux. Je zult veel telefonische acquisitie plegen bij prospects om mogelijkheden en nieuwe kansen te identificeren, kwalificeren en cultiveren. Je werkt samen met verschillende afdelingen om een zo efficiënt mogelijke verkoop te realiseren. De eerste maand zul je product- en verkooptraining krijgen.

We zijn voor deze rol op zoek naar iemand die zeer resultaatgericht is. Je bent in staat om prospects uit te bouwen tot klanten en een verkoopproces te optimaliseren. Onze perfecte kandidaat zit vol energie, heeft 1 tot 2 jaar werkervaring in sales, bij voorkeur IT gerelateerd.
Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel telefonisch als schriftelijk) en je bent echt een 'mensenmens'. Je bent een harde werker met een professionele en positieve houding. Daarnaast ben je in staat veel ballen in de lucht te houden en je voelt je thuis in een internationale werkomgeving.

Over het bedrijf

Leverancier van netwerkapparatuur.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Woon je in Amsterdam of Almere? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €3000,- excl 8% en bonus (afhankelijk van persoonlijke en bedrijfsresultaten)
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Almere
Vacaturenummer: 16981