Vacature Relatiebeheerder Amsterdam

Stephan Dumas
Barst jij van de ideeën en ben je een stevige gesprekspartner? Kun jij een fikse dosis vrijheid en verantwoordelijkheid aan en ben je op zoek naar een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou.

Over de functie

Voor een van onze klanten zijn we voor de afdeling communicatie op zoek naar een parttime relatiebeheerder. Deze vijfkoppige afdeling ondersteunt lobbytrajecten, onderhoudt contacten met journalisten en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de website en social media. Je werkt in deze functie 24 uur per week, verdeeld over 4 werkdagen.

Je houdt ervan om uitgedaagd te worden en weet tegelijkertijd je collega's scherp te houden door op een professionele manier feedback te geven. De ideale kandidaat is omgevingsbewust, heeft oog voor belangen en resultaat en weet waar de leden van onze klant behoefte aan hebben. Het is voor deze functie belangrijk dat je een Hbo-opleiding hebt afgerond (graag richting marketing) en minimaal 5 jaar marcom-ervaring in een commerciële omgeving, het liefst in de uitzendbranche. Bovendien moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en een auto om bijvoorbeeld ledenvergaderingen bij te kunnen wonen.

Over het bedrijf

Brancheorganisatie.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 24
Salaris: € 2.615 en maximaal € 3.595 (op basis van 40 uur)
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Lijnden
Vacaturenummer: 16984