Vacature Junior secretaresse Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij doortastend en heb je een dienstverlenende, proactieve werkhouding? Ben je in staat om meerdere activiteiten tegelijkertijd uit te voeren en te presteren onder druk? Heb je bovendien een rustige uitstraling en kan jij wel tegen een stootje? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers binnen de financiële/ juridische wereld zijn wij op zoek naar een junior secretaresse. In deze functie ben je samen met twee andere secretaresses verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden van deze afdeling, die bestaat uit vier teams. Naast deze werkzaamheden zal je je ook bezighouden met het verzamelen, controleren, administreren en rapporteren van gegevens binnen interne richtlijnen en procedures.

Je verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit:
  • Agendabeheer;
  • Correspondentiebeheer (telefoon, e-mail en post);
  • Notuleren bij vergaderingen;
  • Ondersteuning manager.

Profiel:
  • Afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur een secretaresseopleiding;
  • Enige relevante werkervaring als secretaresse is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Goede schriftelijke vaardigheden: Je formuleert krachtig en hanteert een duidelijke structuur.

Verder is het belangrijk dat je het leuk vindt om in teamverband samen te werken, je open communiceert en je je flexibel opstelt. Vanwege de samenstelling van het team is het bovendien wenselijk dat je op vrijdag kunt werken.

Wat onze opdrachtgever jou te bieden heeft:
Deze vacature betreft een functie in schaal C die uitzicht biedt op een vaste aanstelling.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in het centrum van Amsterdam houdt zich bezig met het toezicht houden op naleving van wetgeving op financieel gebied.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 36
Salaris: Max. €2200,- op basis van 36 uur
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17102