Vacature Receptie/Hospitality medewerker Amsterdam

Linda Saan
Ben jij zeer flexibel en adem jij hospitality? Ben je op zoek naar een leuke flexbaan binnen een internationale omgeving wat je goed kan combineren met je studie? Ben je juist beschikbaar om ook in de avonden, weekenden en feestdagen te werken? Dan is dit jouw baan!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een Nederlands internationaal georiënteerd gedistilleerd merk, zijn we op zoek naar meerdere gedreven, flexibele parttime Receptie/Hospitality medewerkers.

Als ambassadeur van deze organisatie ben jij hét gezicht van de Experience afdeling. Je ontvangt bezoekers met een grote glimlach, geeft uitleg over het merk, productie proces én zorgt voor sales in de shop. Je zorgt voor een ervaring die de gasten nooit meer zullen vergeten. Om dit te bereiken zet jij graag een stapje extra! Je houdt van hard werken en je voelt je als een vis in het water in de dynamische wereld van de Hospitality, Spirits & Cocktails.

Functie eisen:
  • Je hebt aantoonbare hospitality-/ horeca ervaring;
  • Je weet jezelf op enthousiaste en overtuigende wijze te presenteren;
  • Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands en het liefst nog een 3e taal;
  • Je hebt een pro-actieve houding, bent een harde werker en een ware entertainer;
  • Je bent minimaal voor 1 jaar beschikbaar, waarvan wekelijks één doordeweekse dag en één dag in het weekend (+/- 16 uur p.w);
  • Je bent een gastheer/gastvrouw in hart en nieren en straalt dit ook uit!

Over het bedrijf

Nederlandse distilleerderij.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 16
Salaris: €12,- bruto per uur
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17030