Vacature HR Adviseur Amsterdam

Linda Saan
Ben jij een HR Professional die maatschappelijk betrokken en daadkrachtig is? Ben jij bovendien assertief, reflectief en een echte netwerker? Dan is dit de baan voor jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een wooncorporatie in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren HR Adviseur die beschikt over de juiste daadkracht en organisatiesensitiviteit.

Het bedrijfsonderdeel Human Resources zorgt voor een HR-beleid dat de strategische koers van de organisatie ondersteunt en bijdraagt aan de uitvoering van de algehele bedrijfsstrategie. HR is verantwoordelijk voor het faciliteren van en adviseren over de algehele personele bezetting en het ontwikkelen en uitzetten van lijnen voor een HR-strategie en HR-beleid.

De HR Adviseurs zijn het eerste aanspreekpunt voor werknemers en leidinggevenden op het gebied van personele zaken. Zij worden toegewezen aan één of meer divisies en zitten dicht op de business van de divisies die zij ondersteunen.

Verantwoordelijkheden:
 • Faciliteren en adviseren van het management over de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting;
 • Ontwikkelen en implementeren van nieuw HR beleid;
 • Motiveren en begeleiden van leidinggevenden en medewerkers;
 • Ondersteunen en adviseren van één of meerdere bedrijfsonderdelen of -afdelingen bij het te voeren beleid en de te nemen beslissingen;
 • Leiden of deelnemen aan HR-projecten.

Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid voor één of meer HR-aandachtsgebieden zoals cao, Arbo, opleiding etc.

Profiel:
We zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste, professionele en daadkrachtige collega die als Business Partner HR zich verder wil (blijven) ontwikkelen. Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer die de samenwerking met collega's binnen en buiten de eigen afdeling actief opzoekt. Verbinden is daarbij het sleutelwoord.
Als 'denkende doener' heb je beleidsmatig en analytisch voldoende in je mars en kun je beleid omzetten in concrete acties én ook genieten van de afwisseling met de praktische HR-acties.
Je acteert stevig op de inhoud, maar houdt daarbij ruimte voor nuance. Het ontbreekt je niet aan humor en relativeringsvermogen. Je bent assertief, reflectief, een goede gesprekspartner en een uitstekende netwerker. Je bent in staat te adviseren op basis van vertrouwen met flair en overtuigingskracht.
Verder vindt onze opdrachtgever het belangrijk dat je maatschappelijk betrokken bent en dat je beschikt over de juiste organisatiesensitiviteit.

Overige functie-eisen:
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding HEAO Personeel & Organisatie of HBO Personeel & Arbeid;
 • Minimaal 6 jaar recente werkervaring in de functie van allround adviseur HR;
 • Brede ervaring met (complexe) HR-thema's en veranderprocessen;
 • Kennis van HR-procedures, Arbo- en fiscale wet- en regelgeving;
 • Inzicht in arbeidsvoorwaarden en cao;
 • Sterk beleidsmatig en analytisch vermogen;
 • Teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • Organisatie-inzicht en -bewustzijn.

Gevraagde competenties:
 • Adviseren: Overweegt feiten en alternatieven; brengt gevraagd en ongevraagd onderbouwde, rationele, haalbare, volledige en objectieve adviezen uit;
 • Beinvloeden: Oefent invloed uit op anderen door het gebruik van directe en indirecte strategieën;
 • Organisatie-inzicht en -bewustzijn: Herkent en begrijpt de samenhang en verhoudingen binnen een organisatie en maakt daar bewust gebruik van. Houdt rekening met de gevolgen van acties voor de eigen organisatie of die van de klant.

Over het bedrijf

Een wooncorporatie in Amsterdam.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 28Verdelen over 3.5 dag en moet op vrijdag werken. Geen 24 uur is te weinig
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17123