Vacature IT Service Desk Medewerker Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij flexibel, proactief en een echte teamplayer? Heb jij bovendien een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed en snel problemen oplossen op IT-gebied? Dan is dit jouw baan!

Over de functie

Voor een groot en advocatenkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een IT Service Desk Analist die gewend is om onder tijdsdruk te werken. In deze functie ondersteun je alle collega's op kantoor op het gebied van IT (hardware, software en telefonie). Je verleent service zowel telefonisch als face-to-face. Je werkt samen met drie andere Service Desk Analisten en een IT-trainer in een team dat wordt aangestuurd door de IT-Teamleider.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
  • Eerste- en tweedelijns ondersteuning op IT-gebied;
  • Assisteren van collega's en cliënten in het meeting center, denk aan het opzetten van video calls en het klaarzetten van presentaties;
  • Zorgdragen voor mobiel beheer (op het kantoor worden voornamelijk Iphones gebruikt);
  • Repareren en/of vernieuwen van computers en hardware.

Functie-eisten:
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een IT-Service Desk;
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in het Engels als in het Nederlands;

De sfeer op de afdeling waar je komt te werken is te omschrijven als professioneel, informeel, dynamisch en direct. Deze vacature is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Je werkt in verschillende shifts en de werktijden zijn tussen 8:00 en 19:00 uur.

Over het bedrijf

Vooraanstaand internationaal advocatenkantoor met een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17154