Vacature Executive Assistant (EA) Amsterdam

Lotte Somhorst
Houd jij er van te werken in een platte organisatie met korte lijnen? Sta jij stevig in je schoenen, houd je van een veeleisende en dynamische functie en heb je aan een half woord genoeg? Werk jij ten slotte graag in een prachtig pand, met fijne collega's, heerlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de executive search zijn wij op zoek naar een Executive Assistant. In deze afwisselende functie ondersteun je een Consultant en een Researcher in de zoektocht naar de perfecte kandidaat op executive management niveau. Wij zoeken een projectmanagementtalent met een aantal jaren ervaring als PA/EA. Iemand die een ster is in plannen en overzicht bewaren én oog heeft voor detail.

Enkele voorkomende werkzaamheden:
  • Ondersteuning aan de consultant (telefoon, mail, agendabeheer, correspondentie);
  • Redigeren en helpen opstellen van teksten in het Nederlands en Engels (pitches, proposals kandidatenrapporten);
  • Up-to-date houden van dossiers en database;
  • Organiseren van meetings (grotendeels in het buitenland), ontvangen van bezoekers en zorgen voor catering-, vergadering-, hotel- en reisreserveringen.

Je verzorgt de rol van informatiesluis tussen de consultant en andere collega's enerzijds en tussen de consultant en klanten en potentiële kandidaten anderzijds. Je bewaakt deadlines en neemt zelfstandig actie waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een goede voortgang van lopende zaken.

Eisen:
  • Minimaal afgeronde Hbo-opleiding;
  • Engels (near) native, vloeiend Nederlands;
  • Uitstekende beheersing Word, Outlook, PowerPoint en Excel zijn een vereiste;
  • Ervaring met projectmatig werken;

Wij zijn voor deze plek op zoek naar een projectmatig ingesteld organisatietalent met ervaring in het internationale bedrijfsleven. Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor detail en bent erg kritisch. Je bent tactvol en je hebt gevoel voor verhoudingen. Stressbestendigheid en flexibel zijn termen die bij je passen. Ben je daarnaast een collegiale teamspeler die goed de zakelijke en menselijke aspecten van de organisatie kan inschatten? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Executive Search bedrijf.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 bespreekbaar
Salaris: €3800,-
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17167