Vacature PA Corporate Amsterdam

Stephan Dumas
Heb jij een HBO / WO achtergrond en zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en Business English? Heb je ruime ervaring als PA binnen een partnerstructuur? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdagende baan bij een zeer dynamische organisatie? Lees dan snel verder!

Over de functie

In deze functie werk je voor een van de top partners binnen de Corporate praktijkgroep. Je bent verantwoordelijk voor het proactief organiseren van de praktijk van deze partner op secretarieel gebied.

De belangrijkste aspecten in de functie zijn:
  • E-mailbeheer: het screenen van binnenkomende e-mails, ze onderverdelen naar prioriteit, e-mails doorzetten naar anderen om opgepakt te worden of aan de partner voorleggen ter behandeling. E-mails die namens de partner worden verstuurd worden veelal ter plekke door hem gedicteerd.
  • Complex agendabeheer: het stellen van de juiste prioriteiten voor de partner en goed inschatten welke afspraken echt van belang zijn. De logistieke aspecten van de afspraken organiseer jij ook, waaronder vervoer, vergaderruimtes, afspraken met catering, voorbereiden van dossierstukken, etc.
  • Activiteiten: het organiseren van verschillende activiteiten van de partner, zoals events met cliënten, diners, presentaties en andere marketing gerelateerde bezigheden. Je boekt reizen voor de partner en past reserveringen aan indien nodig.
  • Administratief: je bent tevens verantwoordelijk voor de meer administratieve aspecten van zijn praktijk, zoals het intern aanmelden van nieuwe zaken, het coördineren van afspraken met cliënten over nieuwe zaken, tijdschrijven van de partner, etc.

De ideale kandidaat:
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en vlotte kandidaat die weet wat de dynamiek van een partneromgeving inhoudt en gewend is ook onder tijdsdruk goede kwaliteit te leveren. Iemand die enerzijds het overzicht kan bewaren over de verschillende zaken en anderzijds pragmatisch en proactief een belangrijke bijdrage levert aan de praktijk. Een PA die het een uitdaging vindt om zich in te zetten voor een perfecte dienstverlening aan cliënten en bereid is zich vol in te zetten voor, en samen met de partner om dat te bereiken.

Het is voor deze functie belangrijk dat je sterk in je schoenen staat, daadkrachting bent, hands-on, oog voor detail hebt en over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je voelt goed aan hoe je met verschillende mensen om moet gaan. Uiteraard ga je discreet om met vertrouwelijk informatie.

Je hebt ervaring met het veelvuldig plannen van meetings, events en reizen. Je weet snel de juiste weg te vinden voor het boeken van o.a. een chauffeur of vliegticket. Verder wordt flexibiliteit, pro-actief meedenken en het kunnen omgaan met ad-hoc veranderingen van je gevraagd in deze functie.
Deze functie is geschikt voor iemand met een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een corporate omgeving of organisatie met een partnerstructuur. Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal en Business English is een absoluut vereiste.

Het betreft een fulltime functie voor 5 dagen per week. Parttime werken is in deze functie niet mogelijk.

Over het bedrijf

Vooraanstaand internationaal advocatenkantoor met een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17204