Vacature / Bijbaan Notulist Amsterdam

Lotte Somhorst
Ben jij op zoek naar een afwisselende bijbaan naast je studie? Kun jij snel typen en ben jij zeer flexibel inzetbaar? Wij zijn op zoek naar notulisten voor verschillende marktonderzoeksbureaus!

Over de functie

De marktonderzoeksbureaus bieden verschillende vormen van onderzoek aan aan diverse klanten. Voor deze onderzoeken zijn notulisten nodig die tijdens het onderzoek live notuleren, maar ook gastvrouwen/gastheren die de klanten en respondenten ontvangen voor het onderzoek. Het kan dus voorkomen dat je als notulist ook gevraagd wordt om een diensten te draaien als hostess/host.

Als notulist draag je zorg voor het maken van notulen tijdens kwalitatieve onderzoeken. Je bent meestal live aanwezig tijdens de gesprekken zodat je direct mee kunt typen op een laptop. Het kan soms voorkomen dat je de notulen vanaf een opname afluistert en uitwerkt.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die:
  • voor een langere periode beschikbaar zijn;
  • zeer flexibel zijn vanwege het wisselend aantal uren per week;
  • zowel overdag als in de avonduren bereid zijn om te werken;
  • snel kunnen typen;
  • woonachtig zijn Amsterdam is een must.

Ook Geneeskunde studenten of mensen die Medische Wetenschappen studeren zijn erg welkom, aangezien er af en toe onderzoeken worden afgenomen waar veel medische termen in voorkomen.

Wat bieden wij?
  • € 10,50 bruto per uur;
  • Flexibel werk in Amsterdam.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Interesse? Stuur jouw cv en jouw beschikbaarheid (gemiddeld) per week naar welcome@projob.nl. Wij zullen een selectie maken en, indien geschikt, je uitnodigen voor een gesprek en een training.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 12ongeveer, op oproepbasis, kan meer of minder zijn
Salaris: € 10,50 bruto per uur;
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast, Tijdelijkideaal als bijbaan naast studie
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17287