Vacature HR Adviseur Amsterdam

Stephan Dumas
Vind je het leuk om te ondersteunen in de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid in een jonge en ambitieuze werkomgeving? Ben je mensgericht en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een non-profit organisatie die jongeren ondersteund bij hun kansen op de arbeidsmarkt, zijn wij per direct op zoek naar een HR Adviseur.
Als HR Adviseur adviseer je de directie en de vestigingsdirecteuren op het gebied van HR beleid en draag je bij aan de operationele uitvoering daarvan.

Je werkzaamheden:
 • je bent verantwoordelijk voor het HR beleid, en het vormgeven ervan in processen en instrumenten;
 • je bereidt besluitvorming voor met betrekking tot het HR beleid en stemt dit af met directie en Ondernemingsraad;
 • je bent intern en extern het aanspreekpunt met betrekking tot personele aangelegenheden;
 • je zorgt voor de kennis over en implementatie van het HR-beleid en de bijbehorende instrumenten, procedures en processen;
 • je biedt informatie, advies en ondersteuning aan directie en vestigingsdirecteuren bij het uitvoeren van het HR-beleid, personele aangelegenheden en werving & selectie;
 • je ziet toe op implementatie van de cao en naleving van wet en -regelgeving;
 • je ontwikkelt een visie voor het optimaliseren van het HR-beleid en initieert en evalueert verbeteringen en je bewaakt de aansluiting van het HR-beleid bij de visie en doelen van de organiatie;
 • je geeft leiding aan de HR medewerker.

De ideale kandidaat heeft:
 • HBO of WO werk- en denkniveau;
 • ten minste 3 jaar werkervaring in een functie als HR adviseur of HR Business Partner;
 • actuele kennis van arbeidsrecht en (sociale) wetgeving;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve en adviesvaardigheden;
 • de eerdergenoemde eigenschappen: empathisch, integer, zelfstandig, stevig en resultaatgericht

We zoeken iemand die goed kan luisteren, zelfstandig werkt, empathisch vermogen heeft, integer is, een klantvriendelijke instelling én een flinke portie humor heeft. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, ben je een volwaardig gesprekspartner op management niveau en ben je resultaatgericht ingesteld.

Onze opdrachtgever biedt
Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam waarin jij samen met de HR medewerker de volledige verantwoordelijkheid draagt voor HR zaken. Een salariëring conform de cao Maatschappelijk Werk van € 2.700 - 3.500 bruto per maand (op basis van 36 uur p/w, afhankelijk van leeftijd en ervaring) plus vakantiegeld en vaste eindejaarsuitkering. Je werkdagen zijn flexibel in overleg in te delen. Het betreft hier een tijdelijke functie voor 24 uur per week voor in eerste instantie een periode van 6 maanden in loondienst!

Over het bedrijf

Non-profitorganisatie gericht op jongeren.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 24dagen flexibel af te stemmen
Salaris: €2.700 - €3.500 o.b.v. fulltime aanstelling
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Tijdelijk6 maanden
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17457