Vacature Junior Notarieel Secretaresse Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een starter met een jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening en wil jij je graag (verder) ontwikkelen als Notarieel Secretaresse? Dan is dit je kans!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een grote speler in de advocatuur, zijn wij op zoek naar een Junior Notarieel Secretaresse.

In deze functie maak je onderdeel uit van een professioneel team dat ondersteuning biedt aan het notariaat voor de secties Publieksrecht, Vastgoed en Ondernemingsrecht. Jij zal in deze functie gaan werken voor de sectie Vastgoed.

Werkzaamheden:
  • Het aanmaken van zaken in de administratieve processen;
  • Gegevens bijhouden in het CRM systeem;
  • Alle overige standaard secretariële werkzaamheden.

Functie-eisen:
  • Minimaal HBO niveau, bij voorkeur HBO Rechten en bekend met het jargon, maar geen must;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
  • Ongeveer 1 jaar ervaring in een kantooromgeving, in de zakelijke dienstverlening
  • Uitstekende kennis van het MS Office pakket.

We zijn voor deze functie op zoek naar iemand die gedreven en snel van begrip is. Je bent goed in het leggen van verbanden en je vindt het niet moeilijk om zelf stappen te ondernemen. Je bent organisatiesensitief, proactief en leergierig. Je durft vragen te stellen, je staat stevig in je schoenen en je kan met directheid omgaan.

Over het bedrijf

Dit Nederlandse advocaten- en notariskantoor is adviseur van zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Er heerst een zakelijke en professionele bedrijfscultuur.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 38
Salaris: €2.215,- tot €2.878,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17541