Juridisch Secretaresse Real Estate Amsterdam

Linda Saan
Ben jij in stressvolle situaties altijd degene die het hoofd koel houdt? Houd jij van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een juridisch advieskantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de afdeling Real Estate. Een zeer veelzijdige functie, waar je onder andere verantwoordelijk bent voor de ondersteuning van een aantal advocaten. Naast de standaardtaken, is er gelegenheid specifieke evenementen of projecten op te zetten en te begeleiden. Verder zullen je werkzaamheden onder andere bestaan uit:

 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als hard copy;
 • Telefonisch contact met interne en externe cliënten;
 • Ondersteunen bij het declaratieproces;
 • Verzorgen van lay-out van grote documenten;
 • Clientgegevens bijhouden;
 • Ondersteuning bij transacties;
 • Archiveren van dossiers;
 • Agendabeheer en boeken van vergaderruimtes voor besprekingen binnen kantoor;
 • Bijhouden e-mail inboxen;
 • PowerPointpresentaties maken;
 • KYC verzoeken uitzetten bij cliënten.

Wij zoeken een positieve, proactieve, accurate, flexibele en stressbestendige teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden, goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt stellen. Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en PowerPoint. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist.

Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. het fietsplan, collectieve verzekering, gratis fruit, yoga op de werkvloer en korting bij een sportschool). Daarnaast wordt er binnen deze organisatie gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook is zelfontplooiing erg belangrijk en een ambitieuze instelling wordt aangemoedigd. Naast de werkzaamheden is er daarom ruimte om je te ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17468