Vacature Backoffice Support - Projob Amsterdam

Sonja Kos
Lijkt het jou leuk een veelzijdige backoffice functie te vervullen, in een informele omgeving in de uitzendbranche? Werk je graag met cijfers én met mensen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou met mooie trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over de functie

Voor onze Business Support afdeling in ons authentieke Amsterdamse pand vlakbij het dynamische Museumplein, zijn wij op zoek naar een parttime Backoffice Support medewerker, voor 32 uur per week met donderdag als vrije dag.

Bij Projob werken betekent dat je in een organisatie stapt die voortdurend bezig is zichzelf te ontwikkelen. Iedereen die bij ons werkt krijgt de ruimte om mee te denken over verbeteringen en veranderingen, zowel binnen jouw functie als organisatiebreed. Je komt in een hecht team terecht waarin je jouw verantwoordelijkheid kan nemen en waar je, vanuit een veilige omgeving, gestimuleerd wordt te groeien en te ontwikkelen.

De afdeling wordt bemand door 3 mensen, een hecht samenwerkend team. Ieder werkt vanuit zijn eigen specialisme en kennis maar met een gemeenschappelijk doel: een accurate ondersteuning voor het hele bedrijf en een uitstekende dienstverlening aan onze klanten en kandidaten. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de wekelijkse verloning van uitzendkrachten en de facturatie naar klanten en alle vragen die hieruit voortvloeien. Daarnaast bied je ondersteuning aan een aantal collega's waarvoor je een groot organisatievermogen nodig hebt.

Wat we bieden:
  • Een bruto maandsalaris tussen €2000,- tot €2800,-
  • Heerlijk verzorgde lunch en uitstekende koffie;
  • Een zeer goede werksfeer, met vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes en tafelvoetbal-pauzes;
  • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Een reiskostenvergoeding (indien van toepassing);
  • Een winstafhankelijke bonus;
  • Een pensioenregeling;
  • Diverse trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • De mogelijkheid van externe coaching na een jaar dienstverband.

Wie wij zoeken:
Onze ideale Backoffice Support medewerker is een open, integer, flexibel en zelfstandig persoon die klaar is voor een eerste stap of een vervolgstap op de arbeidsmarkt. Jij bent accuraat, cijfermatig en communicatief sterk en je hebt humor. Je houdt van administratief werk en je bent dienstverlenend ingesteld. Daarnaast kun je snel schakelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je graag nauw betrokken bij de organisatie. We zoeken iemand die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en woonachtig is in Amsterdam of directe omgeving.

Wat ook belangrijk is:
In verband met onze internationale kandidaten en opdrachtgevers is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk, in woord en geschrift. Voor Nederlands geldt dit als vanzelfsprekend.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 32Donderdag parttime dag
Salaris: €2000,- tot €2800,-
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17633