Vacature Notarieel Secretaresse Rotterdam

Linda Saan
Ben jij een ambitieuze notarieel secretaresse, op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag deel uitmaken van een jong en enthousiast team, en ben jij woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Bij het notariaat ondernemingsrecht ligt de focus op het begeleiden en uitvoeren van herstructureringen (intern en extern) en het optreden als adviseur bij transacties. Verder is het opstellen en tekenen van notariële aktes (zoals oprichtingen, statutenwijzigingen, aandelentransacties, fusies en overnames) uiteraard onderdeel van je werkzaamheden.

Binnen deze functie ondersteun je een aantal kandidaat notarissen in hun dagelijkse praktijk en 'ontzorg' je zo optimaal mogelijk op elk gebied. Het notariële team binnen deze praktijkgroep is jong en enthousiast. Het is een veelzijdige functie met een breed takenpakket en geen enkele dag is hetzelfde. Inhoudelijk is het interessant werk, ieder op zijn eigen niveau, kennis en interesse. Er heerst een open, informele sfeer waar men gelijkwaardig met elkaar omgaat en waar veel kennis wordt overgedragen en gedeeld. Het is accuraat en secuur werk. Als je de processen leert kennen, dan kan je bepaalde taken naar je toe trekken.

Jouw taken zullen zijn:
 • Het aanmaken en bijhouden van dossiers zowel digitaal als hard copy;
 • Monitoren van de retournering van volmachten/stukken en het controleren van de tekenbevoegdheid;
 • Telefonisch contact met interne- en externe cliënten;
 • Het opstellen van concept aktes met hulp van digitale 'automatic drafting programma's';
 • Het klaar maken van de akten voor ondertekening en vervolgens diverse taken ter afhandeling van het dossier (versturen van stukken naar cliënten / wijzigingen doorvoeren bij de kamer van koophandel / bijwerken van registers van aandeelhouders);
 • Je bewaakt het overzicht in de te hanteren procedures binnen een dossier en bereidt het zo ver mogelijk (zelfstandig) voor;
 • Cliëntgegevens bijhouden (wettelijke identificatievereisten);
 • Veelvuldig telefonisch contact met externe instanties (Kamer van Koophandel, rechtbanken en adviseurs);
 • Het uitwerken/verzorgen van correspondenties (Nederlands én Engels);
 • Opstellen van declaraties;
 • Verzorgen van legalisaties;
 • Archiveren van dossiers;
 • Ondersteuning bij transacties;
 • Agendaplanning voor de (kandidaat)notarissen, voorbereiden van vergaderingen (intern/extern).

Kortom: een veelzijdige tijdelijke functie met een inhoudelijk karakter waarbij ervaring in het notariaat op het ondernemingsrecht een vereiste is.

Wij zijn op zoek naar een proactieve, accurate, flexibele, stressbestendige, gezellige, enthousiaste en zelfredzame teamplayer. Het is van belang dat je snel kunt schakelen tussen meerdere verschillende werkzaamheden, een goed overzicht behoudt bij drukte en prioriteiten kunt herkennen. Een uitstekende taalvaardigheid in zowel Engels als Nederlands is vereist. Een basiskennis van vennootschapsrecht is een pre.
Daarnaast heb je goede digitale vaardigheden en niemand hoeft jou iets uit te leggen over het Microsoft Office pakket; je bent zeer bedreven in Word, Excel en Powerpoint.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: TijdelijkVoor ziekteverlof
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17639