Vacature Recruitment & Office Assistant Projob

Lilian Frenkel
Binnen Projob draait alles om verbinden. Onze visie is: blije mensen door goede verbindingen. Wil jij bijdragen aan deze goede verbindingen door je collega's te ondersteunen, en zo mensen blij maken door net even een stapje extra te zetten? Dan ben jij de Recruitment & Office Assistant die wij zoeken!

Over de functie

Als Recruitment & Office Assistant...
...ben jij degene die alles regelt en coördineert en op de hoogte is van wat er overal speelt. Je ondersteunt je collega's door de binnenkomende mails en telefoontjes te beantwoorden. Je beheert de agenda, bevestigt afspraken naar klanten en kandidaten, en zorgt ervoor dat vacatures verspreid worden. Tevens ben jij de gastheer/gastvrouw van Projob, want jij ontvangt de klanten en kandidaten en zorgt dat ze zich welkom voelen bij ons. Dit maakt de functie van Recruitment & Office Assistant een afwisselende en uitdagende functie! Tóch nog op zoek naar extra uitdaging? Binnen Projob vinden wij jouw talenten en ambities belangrijk. Vind jij het leuk om je bezig te houden met Social Media, of ben jij een geboren schrijftalent en wil je helpen met het schrijven van de vacatures en nieuwsbrieven? Binnen deze functie is er alle ruimte om jouw talenten te benutten!

Wij zoeken een collega die...
...fulltime beschikbaar is. Je hebt een afgeronde HBO opleiding en interesse in recruitment. Je woont in (de buurt van) Amsterdam en spreekt en schrijft perfect Nederlands en Engels. Je bent stressbestendig en flexibel, werkt nauwkeurig en gestructureerd en kan goed prioriteiten stellen. Als je daarnaast nog goed kan tafelvoetballen is dat een pré, want tussen de drukte door houden de potjes tafelvoetbal met je collega's je scherp!

Projob biedt jou...
...mooie kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Naast een bruto maandsalaris tussen de €1800,- tot €2200,- , ontvang je een winstafhankelijke bonus, een pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Er is veel aandacht voor jouw gezondheid, want er wordt dagelijks een verse en gezonde lunch verzorgd, en iedere maand komt de masseuse voor een heerlijke stoelmassage. Ook bij Projob houden we van de vrijdagmiddagborrel, maar het liefst doen we dat ook nog op een andere dag. Vier keer per jaar organiseren we een teamuitje, en daarnaast gaan we dit jaar zelfs voor vier dagen naar het buitenland!

Projob...
...is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops en trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.
Als Recruitment & Office Assistant maak je onderdeel uit van het Zelf Organiserend Team (ZOT), samen met je collega's van Werving en Selectie. De collega's van het ZOT gaan, naast de uitjes met alle Projob collega's, vier keer per jaar met elkaar werken aan het team tijdens een trainingsdag. In een ongedwongen en veilige sfeer, op een mooie locatie midden in de natuur, wordt er aan de ontwikkeling van het team gewerkt. Mede hierdoor heerst er een veilige en vertrouwde sfeer in het ZOT, waar collega's elkaar helpen en oprechte interesse in elkaar hebben. Doordat er zo goed wordt samengewerkt, worden successen ook samen behaald (en gevierd!).

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Wij hopen...
...dat we je een goed beeld hebben gegeven over Projob. Zie jij jezelf hier helemaal aan de slag gaan als Recruitment & Office Assistant? Stuur dan je CV met motivatie naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie kun je ons bereiken op 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €1800,- tot €2200,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17687