Vacature Trade Executive Amsterdam

Ingeborg de Charro
Is jouw motto: 'Work hard, play hard'? Ben jij zelfsturend, commercieel, creatief en resultaatgericht? Word jij enthousiast van het maken van je eigen jaarplanning, beheren van je eigen agenda en voor het verantwoordelijk zijn voor je eigen targets? Ben jij die prettige teamspeler met aantoonbare leiderschapskwaliteiten? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

De functie:
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren marketing executive die strategische bedrijfsdoelstellingen weet te vertalen naar cyclische marketingcampagnes. Je werkt daarbij zeer zelfstandig onder een manager die meer sparringpartner is dan leidinggevende. Je werkt nauw samen met diverse interne teams die jouw werk moeten uitrollen in het veld en met externe bureaus die jouw ideeën moeten vertalen naar aantrekkelijke campagnes. Tijd- en budgetbewaking zijn daarbij jouw verantwoordelijkheid, maar vooral het effect van de uiteenlopende campagnes die jij inzet om het bedrijfsresultaat positief te beïnvloeden. Naast een goede beloning zie je dit onder meer terug in een variabele bonus en een mooi aandelenpakket.

Onze opdrachtgever is een commercieel en dynamisch bedrijf in de FMCG in Amsterdam met een ambitieuze, informele en resultaatgerichte cultuur.

Wij vragen:
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 - 3 jaar werkervaring in marketing;
  • Native Nederlands en goede beheersing van de Engelse taal;
  • Vlot en foutloos communicerend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van Office software (Word, Excel, PowerPoint) en projectmanagement;
  • Leidinggevende kwaliteiten;
  • Inzicht in het vertalen van bedrijfsdoelstellingen naar meetbaar resultaat.

Over het bedrijf

Grote multinational in Amstelveen.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: € 2900,- tot € 3500,-
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amstelveen
Vacaturenummer: 17668