Vacature Interim WFM en Forecasting Specialist

Stephan Dumas
Ben jij een Interim WFM en Forecasting Specialist? Is jouw kracht plannen en organiseren en weet jij als geen ander het overzicht te behouden in chaotische situaties? Ben je daarnaast per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, zijn we op zoek naar een Interim WFM en Forecasting Specialist

De afdeling waarvoor je de opdracht uit gaat voeren is een groot callcenter waar vragen binnenkomen van gestrande autoreizigers. In deze opdracht zorg je ervoor dat de dagelijks operationele bezetting op de werkvloer klopt en dat de juiste mensen met de juiste capaciteiten ingepland zijn. Je onderhoudt goed contact met de medewerkers op de afdeling en met de Teammanagers en Trafficmanagers. Je zal bij deze opdracht veel te maken krijgen met diverse ad hoc-situaties, denk aan; medewerkers of uitzendkrachten die ziek zijn of om andere redenen uitvallen, waar jij dan vervanging voor moet vinden om de bezetting weer optimaal te hebben.

We zijn bij voorkeur op zoek naar en Interim Professional met een HR-achtergrond die oplossingsgericht en communicatief sterk is. Daarnaast is het hebben van callcenter ervaring en grote pré. Het is niet alleen belangrijk dat je goed overzicht houdt en ervaring hebt met het maken van personeelsroosters, maar ook dat je sterk bent op het menselijke/sociale stuk. We zoeken iemand die van aanpakken weet en die stevig in zijn of haar schoenen staat!

Deze opdracht kan per direct voor 32-38 uur per week ingevuld worden en heeft een duur voor een geschatte periode van 2-3 maanden met een eventuele uitloop.

Over het bedrijf

Internationale marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 38minder uur is bespreekbaar
Salaris: Uurtarief tussen de €60/70,-
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Tijdelijk, Interim2-3 maanden ongeveer, met uitloop
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17699