Vacature Flexpoolplanner Projob Amsterdam

Lotte Somhorst
Help! Onze Flexpoolplanner Ritchie gaat weer studeren in de Verenigde Staten - wie komt deze spilfunctie in ons team van hem overnemen?
Ritchies rol is een heel belangrijke in ons team: hij is verantwoordelijk voor het rondkrijgen van de planning van flexibele diensten met tijdelijke medewerkers van veel van onze Nederlandse en internationale klanten - onder meer in retail - waaronder wereldberoemde modemerken.

Over de functie

Je moet houden van dynamiek en afwisseling, het niet erg vinden incidenteel 's avonds of in het weekend (vanuit huis) te werken en het hoofd koel houden wanneer spoedaanvragen binnenkomen voor tien, twintig of nog meer tijdelijke medewerkers. Daarnaast toon je flexibiliteit en doorzettingsvermogen als de planning zich moeilijk laat afronden of op het laatste moment toch helemaal anders moet.

Functie inhoud:
 • Je bent de contactpersoon/redder-in-nood voor je opdrachtgevers, meestal de managers van de afdeling waar de flexwerkers nodig zijn. Je hebt vaak dagelijks contact over de status van hun aanvraag, maar gaat ook op bezoek bij de opdrachtgever om te zien waar 'jouw team' nodig is, om de sfeer te proeven en je contactpersonen persoonlijk te leren kennen. Je bent verantwoordelijk voor periodieke evaluaties bij de opdrachtgevers in samenwerking met de accountmanager.
 • Je bent de relatiemanager voor je flexwerkers: je hebt intensieve contacten met je (vaak internationale) flexwerkers; behalve dat je alles moet weten van hun agenda en beschikbaarheid, is het natuurlijk van belang dat je hun voorkeuren met betrekking tot tijd, duur en aard van de werkzaamheden weet.
 • Voldoening ervaren bij succes: wanneer je de aanvragen binnen de deadline hebt ingevuld en de verwachtingen van de klant hebt overtroffen.
 • Onvermoeibaar doorzetten bij het invullen van lastige planningen, wijzigingen op het laatste moment, of het volledig veranderen van de vraag van de opdrachtgever, bijvoorbeeld omdat een levering later of zelfs niet arriveert.

Functie eisen:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring met het maken en bewaken van planningen;
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en schrift;
 • Effectief blijven werken onder de druk van deadlines;
 • Gezellige, zelfsturende teamspeler met gevoel voor humor en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Doorzettend, vasthoudend en flexibel.

Wij bieden:
 • Een fulltime baan van 40 uur per week met een bruto maandsalaris van €2000,- tot €2300,-;
 • 25 vakantiedagen;
 • Winstafhankelijke bonus;
 • Pensioenregeling;
 • De kans jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gezellige en ambitieuze collega's met wie je samenwerkt in een Zelf Organiserend Team;
 • Een doorbetaalde sabbatical van 5 weken na elke 5 gewerkte jaren.

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops en trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.
Als Flexpoolplanner maak je onderdeel uit van het Zelf Organiserend Team (ZOT), samen met je collega's van Werving en Selectie. De collega's van het ZOT gaan, naast de uitjes met alle Projob collega's, vier keer per jaar met elkaar werken aan het team tijdens de ZOT-dag. In een ongedwongen en veilige sfeer, op een mooie locatie midden in de natuur, wordt er aan de ontwikkeling van het team gewerkt door middel van trainingen. Mede hierdoor heerst er een veilige en vertrouwde sfeer in het ZOT, waar collega's elkaar helpen en oprechte interesse in elkaar hebben. Doordat er zo goed wordt samengewerkt, worden successen ook samen behaald (en gevierd!).

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Woon je in de omgeving van Amsterdam, herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €2000,- tot €2300,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17725