Vacature Juridisch Secretaresse/PA Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een georganiseerd persoon, die stevig in de schoenen staat en weet jij je weg te vinden in de advocatuur? Wil je liever werken bij een kleiner niche kantoor dan bij een grote corporate? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Zuid vlakbij het Vondelpark zijn wij op zoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse/ PA. Samen met een andere secretaresse ben jij verantwoordelijk voor het draaiende houden van het gehele secretariaat. Samen ondersteunen jullie de vijf advocaten die er werken en in het bijzonder ben je de sectraresse van één van de naampartners. Voor deze partner zal je ook PA-taken vervullen.

Je gaat werken bij een interessant niche kantoor dat zowel op internationaal als nationaal gebied zaken in behandeling heeft. Ze zijn gespecialiseerd in vastgoed, het bedrijfsleven en leisure (vertegenwoordiging van hotels, luchtvaartmaatschappijen etc). Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele, dynamische werksfeer met veel hectiek. Een kantoor waarbij samen wordt geluncht en er regelmatig een personeelsborrel plaatsvindt.

Je zult in deze functie verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je zal je bezighouden met allerhande secretariële werkzaamheden waaronder agendabeheer, het samenstellen van processtukken en alle overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Omdat het gaat om een klein kantoor, zijn de werkzaamheden breed. De advocaten zijn regelmatig buiten de deur, dus ze zijn op zoek naar een secretaresse die initiatief neemt, en zelfstandig werkt. Uitstekend Nederlands en Engels (voornamelijk mondeling) en handigheid in IT is een vereiste. Ervaring hebben binnen een procespraktijk is een grote pré.

Jij bent: stressbestendig, representatief, accuraat. Je pakt de dingen snel op, behoudt gemakkelijk het overzicht en je hebt een goed gevoel voor humor.

Onze ideale kandidaat:
  • Je hebt relevante werkervaring, binnen de advocatuur en bij (grote) voorkeur ervaring binnen een procespraktijk;
  • Je bent stressbestendig, representatief en accuraat;
  • Je pikt de dingen snel op, behoudt gemakkelijk het overzicht en hebt een goed gevoel voor humor;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse (voornamelijk mondeling) taal is vereist;
  • Uitstekene MS Office vaardigheden is vereist en enige handigheid/affiniteit van IT is een grote pré.

Over het bedrijf

Nationaal en internationaal nichekantoor binnen de advocatuur voor bedrijven en particulieren.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40must, 4 dagen is niet bespreekbaar!
Salaris: €2500 - €3.300 op fulltime basis
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17789