Vacature Receptionist(e) (Invalpool) Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij flexibel, representatief en ben jij gastvrij? Ben je op zoek naar een flexibele (bij-)baan voor naast een andere baan of (rechten-)studie? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een gerenommeerd internationaal advocatenkantoor op de Zuid-as van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een flexibele Receptionist(e) voor het aanvullen van de flexpool.

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een nieuwe collega voor situaties als; drukke piek periodes, vakanties, vrije dagen en afwezigheid door ziekte van de vaste receptionistes. Wij zijn op zoek naar een flexibele receptionist(e) die, voor langere tijd, bij voorkeur op vrijdag en daarnaast op flexibele (oproep)basis voor vervanging kan zorgen.

Onze opdrachtgever zoekt een receptionist(e), telefonist(e), host(ess), die zich thuis voelt in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Je bent het eerste gezicht voor de gasten en gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent beschikbaar tussen 7.30 uur en 18.30 uur, er zijn 3 verschillende diensten.

Voornaamste werkzaamheden
  • Gastvrijheid: ontvangen gasten, zorgdragen voor representatieve ontvangst- en vergaderruimte, verzorgen / regelen catering voor de vergaderzalen;
  • Communicatie: beantwoorden telefoon, verwerken van fax en email, verwerken aanvragen voor reservering van de vergaderzalen en de kantoorauto;
  • Organiseren: regelen post- en koeriersdiensten, bestellen receptiebenodigdheden en interne relatiegeschenken, monitoren van receptievoorraad, de hospitality van vergaderbijeenkomsten verzorgen, ondersteunen van het receptieteam.

Opleiding en ervaring
  • Mbo/hbo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in de hospitality sector;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).

Wij zijn op zoek naar een Receptionist(e) met een een representatieve en professionele houding en uitstraling. Je bent zeer gast-en servicegericht, geinteresseerd, flexibel en initiatiefrijk. Je hebt aandacht voor detail, bent zeer zorgvuldig en evenwichtig en je bent kwaliteitsbewust. Verder ben je gestructureerd, discreet, stressbestendig en oplossingsgericht.

Onze opdrachtgever biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent bereid om ook vroege diensten te vervullen (vanaf 7.30 uur). Je reisafstand woon-werk bedraagt niet meer dan een half uur.

Over het bedrijf

Middelgroot advocaten kantoor gericht op juridische diensten op het gebied van vastgoedrecht en ondernemingsrecht. De mensen zijn eerlijk, gedreven en professioneel en de sfeer is open en informeel.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 16vast op donderdag en vrijdag
Salaris: in overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17813