Vacature Werkstudent archief Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke (tijdelijke) bijbaan voor één dag in de week en die graag een kijkje neemt in de advocatuur? Dan komen we graag met jou in contact!

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige student die het leuk vindt de archivaris van onze opdrachtgever te ondersteunen!

Bij dit grote en internationaal georiënteerde kantoor, worden de te archiveren dossiers van cliënten verzameld en extern gearchiveerd.

Je zal je in deze functie voornamelijk bezighouden met het intern ophalen van de dossiers, de bijbehorende verwerking in het archiefsysteem en de formele verzending naar de externe opslag. Ook ondersteun je de secretaresses bij het tussentijds opvragen van gearchiveerde dossiers en neem je op verzoek deel aan specifieke projecten rond archivering. Je bent samen met de archivaris de spil tussen de secretaresses op kantoor en de externe archiefpartner Oasis.

Wij zoeken:
  • WO werk- en denkniveau;
  • Ideaal voor een beginnende student;
  • Je bent minstens 1 jaar beschikbaar voor 2 dagen per week;
  • Je bent uiterst secuur en pro-actief en kunt zelfstandig werken;
  • Werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening is een pré.

Over het bedrijf

Middelgroot advocaten kantoor gericht op juridische diensten op het gebied van vastgoedrecht en ondernemingsrecht. De mensen zijn eerlijk, gedreven en professioneel en de sfeer is open en informeel.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 16
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Tijdelijkminimaal 1 jaar
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17815