Vacature HR Assistant Amsterdam

Linda Saan
Zijn spontaan, enthousiast en makkelijk in de omgang woorden die jou omschrijven? Ben jij een echte aanpakker en oplossingsgericht en wil je graag meer ervaring op doen binnen de zakelijke dienstverlening? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een internationaal communicatie- en marketingadviesbureau op de Zuidas, zijn we op zoek naar een enthousiaste HR Assistant voor minimaal 3 maanden. Je zal in deze rol de HR Manager ondersteunen daar waar nodig, maar ook eigen taken hebben.

Taken:
  • Salarisadministratie: denk aan mutaties, invoeren van gegevens in hun ADP systeem en salarisstroken checken;
  • Recruitment: zorgen dat de vacatures online komen te staan, de sollicitaties doorsturen en evt. afwijzen en gesprekken inplannen;
  • Overige administratieve taken.

Functie eisen:
  • Ervaring binnen de HR (mag ook stage zijn);
  • kennis van MS Office;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • voorkeur woonachtig in Amsterdam.

Je bent de ideale kandidaat als je naast deze eisen ook nog nauwkeurig en leergierig bent en tevens snel kan schakelen en makkelijk ad hoc taken oppakt.

Over het bedrijf

Internationaal toonaangevend communicatie- en marketingbureau. Ze helpen klanten bij het ontwikkelen, promoten en beschermen van merken en reputaties.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 3224 mag ook. Woe sowieso aanwezig
Salaris: 2400-2500
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Tijdelijk3-6 maanden
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17826