Vacature Parttime Receptioniste Amsterdam

Lotte Somhorst
Ben jij op zoek naar een receptiefunctie van één dag in de week bij een leuke professionele klant van ons in de Executive Search? Ben jij representatief, gastvrij en heb je een goede feeling met de zakelijke dienstverlening? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van top-level Executive Search op de Zuid-as van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Receptionist(e) die beschikbaar is voor in ieder geval één vaste dag in de week en die flexibel inzetbaar is bij ziek&piek. Je zal tot één oktober op de dinsdag werken, maar daarna zal de vrijdag jouw vaste dag zijn. Jij bent bereid en beschikbaar om in vakantieperiodes bij te springen en om in te vallen voor een zieke collega.

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren Receptionist(e) / Telefonist(e) / Host(ess), die zich thuis voelt in de wereld van de zakelijke dienstverlening. Jij bent het eerste gezicht voor de gasten en gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Jouw werkdag bedraagt 10 uur: van 8:00-18:00.

Je voornaamste werkzaamheden :
  • Gastvrijheid: ontvangen gasten, zorgdragen voor representatieve ontvangst- en vergaderruimte, verzorgen catering voor de vergaderzalen;
  • Communicatie: beantwoorden telefoon, licht administratieve taken;
Aanvullend is er:
  • Organiseren/facilitair: regelen post- en koeriersdiensten, bestellen receptie/kantoorbenodigdheden, printer bijvullen, monitoren van receptievoorraad, bloemen bestellen, verantwoordelijk voor de Albert Heijn bestelling, de hospitality van vergaderbijeenkomsten verzorgen.

Functie eisen:
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als receptionist(e) binnen de zakelijke dienstverlening;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Goede ervaring met Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).

Wij zijn op zoek naar een Receptionist(e) met een representatieve en professionele houding en uitstraling. Je bent zeer gast- en servicegericht, geïnteresseerd, flexibel en initiatiefrijk. Je hebt oog voor detail, je bent zeer zorgvuldig en evenwichtig en je bent kwaliteitsbewust. Verder ben je gestructureerd, discreet, stressbestendig en oplossingsgericht.

Over het bedrijf

Executive Search bedrijf.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 10standaard op de vrijdag
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17840