Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Linda Saan
Ben jij een ervaren juridisch secretaresse met een flexibele instelling die op verschillende secties actief is geweest? Ben jij op zoek naar een functie in een zakelijke omgeving met heel veel afwisseling? Dan hebben we een baan voor jou!

Over de functie

Voor een Nederlands advocatenkantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiaste Juridisch Secretaresse voor het Algemeen Secretariaat. Je bent voor het hele kantoor inzetbaar, waardoor het een hele leuke en afwisselende functie is. Je werkt samen met een groep van 4 secretaresses voor het hele kantoor, onder leiding van een coördinator. Je werkzaamheden kunnen iedere dag anders zijn. Je werkt voor het gehele kantoor: voor de praktijkgroepen en andere ondersteunende afdelingen, terwijl je toch één team hebt waar je aan verbonden bent.

  • Ruime ervaring als juridisch secretaresse op verschillende secties;
  • Uitstekende beheersing van het MS Office pakket;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
  • Beschikbaar tijdens kantooruren;
  • Een klantgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Bereid zijn om af en toe in de avonduren te werken is een pré.

Over het bedrijf

Dit Nederlandse advocaten- en notariskantoor is adviseur van zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Er heerst een zakelijke en professionele bedrijfscultuur.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 384 om 5 mag ook
Salaris: €3000,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17893