Vacature Team Assistant Notariaat Amsterdam

Lotte Somhorst
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in een inspirerende omgeving? Heb jij een aantal jaar secretariële ervaring binnen een zakelijke omgeving? Wil je graag bij een groot en toonaangevende organisatie binnen de juridische dienstverlening werken? Dan is dit jouw baan!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een groot advocatenkantoor in Amsterdam zoeken wij per direct een fulltime (0,8 fte mogelijk) Team Assistant voor het Notariaat.

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand internationaal advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Londen, New York en Dubai. De meeste cliënten zijn beursgenoteerde en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, private equity huizen en financiële instellingen.

Het team:
Je maakt deel uit van een team van assistants. De assistants zijn verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de verschillende (kandidaat-) notarissen en worden direct aangestuurd door een teamleader. Samen met het team lever je een grote bijdrage aan de kwaliteit van de praktijkgroep en de dienstverlening van het kantoor.

Een greep uit jouw takenpakket:
Je werkt mee in de dagelijkse praktijk van de (kandidaat-) notarissen, draagt zorg voor efficiënt agendabeheer en het plannen en voorbereiden van afspraken en vergaderingen. Je zorgt voor correcte dossieropbouw en behandelt de daarbij behorende inkomende en uitgaande stukken. Je maakt declaraties en bewaakt de voortgang van de ingevoerde uren in het CMS systeem. Verder hou je de CRM database (Contactmanager) bij en maak je akten op en maakt deze passeer klaar. Daarnaast registreer je wijzigingen bij het handelsregister en werk je aandeelhoudersregisters bij. Je behandelt veel verschillende zaken tegelijkertijd en verwerkt deze zelfstandig. In dat kader wordt van jou een grote mate van nauwkeurigheid, zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste spin in het web met een afgeronde MBO(+)/HBO opleiding. Daarnaast heb je bij voorkeur een aantal jaar relevante ervaring als secretaresse/assistant, bij voorkeur binnen een notariaat/advocatuur of de zakelijke dienstverlening. Je bent een teamplayer, die ook in staat is zelfstandig te werken en taken naar eigen inzicht te prioriteren. Je bent pro-actief, stressbestendig, flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Verder beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en beheers je het MS Office pakket.

Verder:
  • Heb je een cliëntgerichte en collegiale instelling;
  • Ben je flexibel voor wat betreft het inspringen bij en overnemen van taken van collega's van de afdeling;
  • Heb je ervaring met complex agendabeheer en signaleert op tijd;
  • Heb je overzicht van je eigen werk, stel je prioriteiten en hou je zicht op deadlines;
  • Kun je zelfstandig en nauwkeurig de correspondentie verzorgen;
  • Ben je in staat om na een cliënt contact, de juiste follow up in te zetten;
  • Ben je bereid je binnen het juridisch secretariële vak te blijven ontwikkelen;
  • Sta je open voor feedback;
  • Signaleer je zaken die verbeterd kunnen worden.

Wat biedt onze opdrachtgever:
Een uitdagende en afwisselende functie, met volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Een goede werksfeer en een fijne werkomgeving in een prachtig nieuw gebouw, dat is gericht op transparantie en samenwerking. Natuurlijk ook een goed salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waar zij je graag meer over vertellen.

Over het bedrijf

Groot internationaal advocatenkantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 364 dagen bespreekbaar (bij voorkeur wel echt fulltime!)
Salaris: €2200 - €3000 o.b.v. een fulltime aanstelling
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17904