Vacature Key Accountmanager Benelux & Nordics

Ingeborg de Charro
Ben jij een zelfstandige (ZZP) Business Developer? Onze klant, een Duitse specialist in VoIP telecommunicatie zoekt een Key Account Manager voor de Benelux en de Nordics.

Over de functie

Voor deze rol is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en ervaring hebt met key accounts; je rapporteert aan het kantoor in Berlijn, maar je werkt vanuit huis of een kantoor hub, en vandaaruit bewerk je de Benelux en de Nordics.

Je bouwt de bestaande markt in deze regio's verder uit en acquireert nieuwe distributeurs. Je bent een proactieve, strategische sales professional; je weet hoe je een product in de markt zet, bent volhardend en overtuigend. Bij voorkeur heb je ervaring in de telecombranche, maar je vindt het in ieder geval leuk om technische kennis op te doen. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, hebt een goede beheersing van Windows Office, Salesforce is een pré, en interesse in VoIP.

Het inwerkprogramma zal minimaal een week zijn en in Berlijn plaatsvinden. Hierna zal er ook nog technische training on the job zijn waarbij je gebruik kunt maken van de support van de Presales Engineers.

Onze klant heeft een geschiedenis van 15 jaar ontwikkelen en verbeteren van hardware, industrieel design en gebruiksvriendelijkheid. Zij voorzien hun klanten van meer dan 900 telefoon functionaliteiten en -instellingen voor een flexibele en veelzijdige communicatie ervaring.

Over het bedrijf

Geavanceerde VoIP telefonie.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738383.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: in overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast, Interim
Standplaats: Berlin
Vacaturenummer: 17912