Vacature Executive Assistant Amsterdam

Lotte Somhorst
Houd jij er van te werken in een platte organisatie met korte lijnen? Sta jij stevig in je schoenen, houd je van een veeleisende en dynamische functie en heb je aan een half woord genoeg? Werk jij ten slotte graag in een prachtig pand, met fijne collega's, heerlijke lunches en gezellige vrijdagmiddagborrels? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in de executive search zijn wij op zoek naar een Executive Assistant. Je komt te werken voor het Leadership Advisory Services team (LAS): een snelgroeiende internationale practice en nieuw in het Amsterdamse kantoor. In deze afwisselende functie ondersteun je een consultant die samenwerkt met cliënten en hen adviseert op het gebied van talentontwikkeling en leiderschap van werknemers.

Wij zoeken een projectmanagementtalent met een aantal jaren ervaring als PA/EA. Iemand die een ster is in plannen en overzicht bewaren, oog heeft voor detail en een uitstekende beheersing heeft van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk!

Enkele voorkomende werkzaamheden:
  • Ondersteuning aan de consultant (telefoon, mail, agendabeheer, correspondentie, reizen boeken);
  • Redigeren en helpen opstellen van teksten in het Nederlands en Engels (pitches, proposals kandidatenrapporten);
  • Up-to-date houden van dossiers en database;
  • Organiseren van meetings (grotendeels in het buitenland), ontvangen van bezoekers en zorgen voor catering-, vergadering-, hotel- en reisreserveringen.

Je verzorgt de rol van informatiesluis tussen de consultant, overige collega's en cliënten. Je bewaakt deadlines en neemt zelfstandig actie waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een goede voortgang van lopende zaken.

Wat we vragen:
  • HBO- of WO-opleiding en Havo/Atheneum achtergrond;
  • Engels (bijna) native, uitstekend Nederlands;
  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office is een vereiste;
  • Ruime ervaring in een vergelijkbare functie binnen een commerciële of professionele en internationale organisatie, bij voorkeur opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening (bijvoorbeeld consultancy);
  • Ervaring met projectmanagement is een must.

Wij zijn voor deze plek op zoek naar een waar organisatietalent met ervaring in het internationale bedrijfsleven. Bijvoorbeeld ervaring in de consultancy wereld. Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor detail en bent kritisch. Je bent tactvol en je hebt gevoel voor verhoudingen. Stressbestendigheid en flexibel zijn termen die bij je passen. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat je kan relativeren en dat je een goed gevoel hebt voor humor. Je kan prioriteiten stellen, bent discreet, servicegericht en kwaliteitsbewust. Meedenken is voor jou vanzelfsprekend en in het bedenken van oplossingen ben je graag creatief. Ben je daarnaast een collegiale teamspeler die goed de zakelijke en menselijke aspecten van de organisatie kan inschatten? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Executive Search bedrijf.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 bespreekbaar
Salaris: €3200,- tot €3800,-
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17960