Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Linda Saan
Ben jij een ervaren secretaresse met interesse in het notariaat? Wil jij werken op een prachtig internationaal kantoor in Amsterdam? Dan is deze vacature iets voor jou!

Over de functie

Voor een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam zijn wij voor de praktijkgroep Finance per direct op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse die het leuk vindt ook notariële ondersteuning te bieden.

Als juridisch secretaresse lever je hoogwaardige secretariële, administratieve en
organisatorische ondersteuning aan een partner en/of een aantal associates. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het in behandeling nemen van de correspondentie (post, e-mail), afhandelen van telefoongesprekken, agendabeheer, dossieraanmaak en -beheer en het voorbereiden en uitwerken van juridische (notariële) documenten.

Functie-eisen
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring is een vereiste;
  • Kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Competenties: communicatief vaardig, accuraat, servicegericht, zelfstandig,
stressbestendig, flexibele en proactieve instelling, representatief
denkniveau.

Over het bedrijf

Dit is een van de toonaangevende internationale advocatenkantoren in Amsterdam. Van de medewerkers wordt verwacht dat zij een zeer professionele houding hebben en met plezier werken waar zij als organisatie een bijdrage aan leveren.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 30of fulltime
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 17916