Vacature Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Linda Saan
Ben je proactief en pragmatisch ingesteld? Houd je van hard werken en ben je stressbestendig? Heb je tevens ervaring binnen het notariaat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een groot advocatenkantoor op de Zuidas zijn we op zoek naar een Notarieel Secretaresse binnen de afdeling Corporate. Iemand die van aanpakken houdt en de weg weet binnen het notariaat. Een hoge mate van accuratesse is vereist. Natuurlijk hopen ze op een vlotte collega die proactief is, stressbestendig, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Het is een klein team (7 secretaresses) dat nauw samenwerkt, dus teamspirit is belangrijk!

Het betreft een regelfunctie waarin je allerlei administratieve zaken regelt. Wij zoeken iemand die enerzijds het overzicht kan bewaren over de verschillende zaken en taken en daarnaast pragmatisch en pro-actief een belangrijke bijdrage levert aan de voorbereiding en afhandeling van notariele documenten.

Je hebt ervaring als notarieel secretaresse. Je houdt van regelen en organiseren. Je bent hardwerkend, no nonsens en een leuke collega.

Functie eisen:
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde secretariële opleiding;
  • 3-5 relevante ervaring als notarieel secretaresse;
  • Uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Goede computervaardigheden;
  • Ervaring in het notariaat is een must;
  • Ervaring met ondernemingsrecht is een must.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 bespreekbaar, ma en woe aanwezig
Salaris: €2180 tot €2840,- afh van leeftijd/ervaring
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18017