Vacature Office Manager Amstelveen

Stephan Dumas
Maak je graag deel uit van een gezellig en enthousiast team binnen een organisatie die jouw talent centraal stelt? Heb jij daarnaast graag veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je functie? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een allround middelgroot accountantskantoor in Amstelveen, zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige Office Manager.

Hoe ziet je functie eruit?
De functie van officemanager is een zeer zelfstandige functie. Je verricht o.a. de volgende taken:

  • Je verricht administratieve werkzaamheden, zoals het opstellen of aanpassen van brieven en opdrachtbevestigingen, het zorgdragen voor het verzenden van rapporten en jaarrekeningen via de portal of post;
  • Je draagt zorg voor de verspreiding van inkomende post en verzenden van uitgaande post;
  • Je plant, indien nodig, afspraken, vergaderingen en besprekingen in de agenda
van je collega's;
  • Je bent het visitekaartje van ons kantoor en daarmee het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, zowel aan de telefoon als bij de ontvangst op kantoor;
  • Je beheert de vergaderruimtes en verzorgt alle interne bijeenkomsten en borrels/ lunches tot in de puntjes;
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede en representatieve uitstraling van ons kantoor. Dit betekent dat je alle facilitaire taken die daar mee samenhangen organiseert en uitvoert;
  • Je valt direct onder de kantoorleider. In de praktijk geef je zeer zelfstandig invulling aan je werkzaamheden, samen met je directe collega's.
  • Je werkt vanuit ons kantoor te Amstelveen, maar hebt ook nauw contact met je
secretariële collega's van ons kantoor te Amersfoort.

Wat biedt onze opdrachtgever?
Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team, waarin hard werken graag
gecombineerd wordt met plezier maken met elkaar! Zij bieden je een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring. Deze organisatie stelt jouw unieke talenten centraal. Eenmaal in dienst monitoren zij de ontwikkeling van de medewerkers. Zij vinden het belangrijk dat medewerkers in beweging blijven en daar worden passende studiefaciliteiten, training-on-the job en gedegen begeleiding op ingezet. Uitgangspunt is dat de medewerker zelf de regie in handen neemt voor de ontwikkeling van zijn of haar talenten en zo blijft werken aan een optimale inzetbaarheid.

Gewenst profiel:
Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau en hebt ervaring én plezier in organisatorisch, secretarieel en administratief werk. Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en bent uiterst vaardig op het gebied van MS Office. Ervaring met, of kennis van de accountancy, financiële of juridische dienstverlening is een voordeel. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Je bent nauwkeurig, beschikt over organisatiesensitiviteit en ziet het werk liggen. Je hebt organisatietalent en kunt goed zelfstandig werken maar je weet ook altijd de juiste verbindingen te leggen met collega's en externe partners. Je bent gewend om te werken met een team van professionals. Je bent cliëntgericht, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden, bent representatief en integer.

Over het bedrijf

Allround dynamisch accountantskantoor met groeidoelstellingen dat een ondernemende partner in business voor het MKB is.

Contact

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en voldoe je aan alle gestelde criteria? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €2300 - €2900
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amstelveen
Vacaturenummer: 18121